Momsbabyy Göğsüm çatlak emzirirken kanadigi için sagarak veriyorum sütümü 49 günlük kızım kaç cc sağıp vermem gerekiyor şimdiye kadar hep emzirdim o yüzden biberondan hızlı içtiği için anlamıyorum doyup doymadigini 🤦
Zuluu Momsbabyy bebeğe göre değişir bwn mama veriyorum o dönemlerde 60 cc veriyordum doymazsa biraz daha veriyordum
Tlayyq1 Momsbabyy canım içtiği kadar sag ver çünkü mama da ilk 30cc den 60cc ye çıkıyor ama mama doyurucu sütü sürekli ister 2 aylık kızım var gece mama veriyorum 90cc 4 saat aralıksız yatıyor meme verdiğimde o an uyuyor 1 saat sonra geri istiypr 😅
Momsbabyy Deletedmom265 90 sağıp verdim bitirdi daha yine istedi acaba hızlı geldiği için doyduğunu anlamıyor olabilir mi🤦
Momsbabyy Tlayyq1 90 cc sağıp verdim ama doydu mu doymadı mi anlamıyorum. hala daha istedi ama o kadar da sütüm yok acaba geceleri bende mi mamaya başlasam🤦🤷
Momsbabyy Melek-27 90 çıktı onu verdim ama yine yine istiyor ya doymuyor ya da hızlı geldiği için biberondan doyduğunu anlamıyor ne yapmalıyım🤷🤦
Deletedmom265 Momsbabyy sakın daha fazla vermeyin reflü olur Allah korusun 90 cc bile fazla ama fazlasını vermeyin doyduğunu anlamaz
C2205 Momsbabyy bende emziriyorum bazen sagdiklarimdan biberondan veriyorum takviye olsun diye en az 60cc en fazla 120cc iciyo 35 gunluk bebegim doymaya basladiginda uykusu geliyo ordan anlıyorum
Minikalyam Momsbabyy bende geceleri mama veriyorum 60 cc çünkü sütüm az doymuyor gece mama yiyince uzun uyuyor bizde 40 günlüğüz sabah gündüzleri sürekli emziriyorum yetmediği zamanda gün içinde 30 cc veriyorum
Melek-27 Momsbabyy Biraz daha ver ama çokta abartma çünkü çok küçük doyduğunu bilmez. Ben o hatayı yapmıştım😢 3 günlük çocuğu hem emzirip hemde 2 biberon süt vermiştim
Duygu_26 Deletedmom265 kesinlikle size katılıyorum. İlk zamanlar bende sağıp veriyordum bazen 90 bazen 120 değişiyordu. Doktorumuz fazla vermeyin rahatsız olur dedi. Şuan 3 aylığız ve reflümğz oldu şimdi de deli gibi reflü için ne yapacağımı düşünüyorum🙄🙄🤷🏻♀️
C2205 Momsbabyy evet doyduklarini anlamiyolar bende yarida birakiyorum fazla icerse doymussa uyuyor zaten siz de bi 60 cc verin bekleyin doyarsa belli olur zaten doymazsa biraz daha verirsiniz