Egeasaf20 Güzel anneler bebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz güzel kokması için ben dalin kullanıyorum ama çok bir kokusu yok neler önerebilirsiniz bana acaba 🙏🥰
Henza Egeasaf20 guzel kokması degılde cıldıne yaraması daha onemlı benım ıcın cunku atopık bır cıldımız var o yuzden mustela stelatopıa kullanıyoruz ama bubchenınkıler cok guzel kokuyor ama bıze o da yaramadı 🤦🏼♀️🌸
Alinaninannesi Egeasaf20 içeriği temiz diye mustela ve baby me kullandım ☺️ Sonra johnsons baby hediye gelmişti hiç içime sinmeyerek kullandım bi şampuan siparişim gecikince en güzel bu kokuyordu baya parfümlü hala içime sinmiyor ama bi zararı da olmadı 😅😅
Mom0870 Egeasaf20 klasik bir kokusu var ama ben seviyorum zararlı kimyasal içermiyor şişesi büyük baya bereketli ve nemlendiricili doktorumuz da bunu önerdi avakado yağı var içinde bebe yağımızda mustela memnunum 💕
Neib Egeasaf20 bizim cilt herşeyde kızarıyor canım saç ve vücut için Uni Baby hipoalerjenik kullanıyorum birtek o kaşıntı kızarıklık vs yapmadı çok memnunum hiç kokusu bile yok❤️