230415 Sevgili anneler bugün tam 1 aylık oldu bebeğim şu günlerde çok düzensiz Gece uymuyor gündüz aynı şekilde. Uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor sizce normal mi 🤱🏻
Aybarss_Mom 230415 düzensiz uyumasının sebebi gazdır büyük ihtimalle canım nasıl uyutuyorsun bebeğini ve alttan gazını yapabiliyor mu
ZyNpYigit 230415 Düzelir erkn dha gazı olablir mi ? Bebeginize youtubeden pis pis sesi dinleteblirsnz uzagnda olmasi sartyla benim.oglum.5 aya kdae oyle uyudu 1 bcuk aydr ee ee sesiyle uyuyorr o shadunya’ya adepte olmya calsyr bn 3 gun 4 saat uyku uyudgmu blirm tektim bide esim ise gdiodu annm ise baslmsti aksamlri dinlnebliodm oda 5 10 dk
Mucizemveben90 03032014 şimdi nasış peki benımde 2 aylık uyumuyor ayakta sallanmaktan hoşlanmıyor battaniye de sallanmak istiyor
03032014 Mucizemveben90 duzeldı canım 2 aydan sonra düzene gırdı yıne gündüz uykuları kısa ama olsun gece uyuyor 5 aylık şimdi
230415 Mucizemveben90 beşikte sallıyoruz bizde gazı olduğu için sanırım uyumuyor şuan 2 saattir falan uyuyor şükürler olsun ki
Sessizlik20 Uyumak istediginde uyutun. Uyudukca uykusu gelecektır. Bazen emzırmek için uyandırıyordum . Uyanmasın uyusun dıye sutumu sagıp verıyorum.
230415 Aybarss_Mom evet şükür ki yapabiliyor gazını emdirdikten sonra hemen gazını çıkartıyorum rahatlıyor göğsümde uyuyor emerken
Aybarss_Mom 230415 inşallah böyle devam eder canım benim oğlumda önce emzirirken uyuyordu son 10 gündür kucağımda sallayarak zor uyutuyorum gazdan dolayı
230415 ZyNpYigit gaz ilacı kullanıyoruz iyi geldi şükür ben kendim piş pişliyorum oda arada telefona alıştırmak istemiyorum 😊
Masalikoo Benimde kızım 23 günlük ve 2 gündür ne yaşadığımı ben bilirim uyuyor sanki hiç uyumamış gibi uyanıyor 0 uyku bende de kızımda da napacam bilmiyorum gaz,açlık vs değil uykusuzluğun getirdiği kısır döngü ama uyumuyorda dalıp
230415 Masalikoo evet aynı şekilde benim bebeğimde öyleydi şu iki gündür uyuyor ama çok tuhaf ki babasıNın ne zaman yaNında olduğunu hissederse 😊
Masalikoo 230415 ya inanırımm gerçekten,ben annemde kalıyorum yeniyim diye eşim hergğn gelip gidiyor çığlık çığlığa olan kızım eşim geldiğinde susuyor ve ondan gözlerini alamıyor resmenn