Seydameva EylulSule 3.5 aylıkken kucağımda 4 aylıkken günde 10 dk destekli 5.5 aylık olduğunda tamamen desteksiz oturuyordu 😊
mete1802 Benim bebeğim 4 aylık daha oturtmuyoruz. Kendi doğrulmaya oturmaya çalışıyor o zamanlarda bi beş saniye falan oturtur gibi yapıp yine yatar pozisyona getiriyoruz. 6. Ayın bitmesini bekleyeceğim oturması için
EylulSule Seydameva benim kızım 4 buçuk aylık bazen öyle kısa kısa denemek istiyorum alışması adına yapsam mı acaba
Seydameva EylulSule yapabilirsiniz zaten doktorlarda başlamanızı tavsiye eder 4 aydan sonra ki bebeğiniz istekliyse beklemeyin derim 😊
Ikrazumra19 EylulSule baslayabilirsiniz doktor 4 aylkk basla destekli dedi ama ben cesaret edemedim bekledim 5.ayi
Sevgilimmm EylulSule korkmayın ayı yeterliyse oturabilir..elbet oturacak bu bebek..zaten anne karnında iki büklüm değil miydi 😊
Deletedmom388 EylulSule 5.aya yaklaşırken doktorumuz kısa kısa kucakta ve destekli başlayabilirsiniz demişti öyle yaptık🌸
Deletedmom310 EylulSule eşimin abisi ben WC deyken 3 aylık kızımı sevmek için dizine oturtturmus görünce çıldırdım.hemen aldım.elimden hadi o bilmiyor kayınvalidem.eltimde yanında hiç bişi demiyolar.nasil.sinir.oldum doktora söyledim.sakın dedi 6 aydan önce yasak dedi 4 buçuk.olduk.sayulir şuan 6 da basliycam inşallah
Deletedmom310 EylulSule onlara kalsa bişey olmaz olmaz diyorlar burda post açtım hatta abisi kızım yine 3 aylıkken kızımı havaya atıp atıp tuttu aldım hemen görünce güya çocuk seviyo eşime söyledim eşim bidaha çocuğu kimse eline almiycak dedi kayinvaldemle gorumcemde orda hiç biri ağzını açıp yapma demedi gitmiyorum ozamandan beri tepkiliyim hepsine
EylulSule Ikrazumra19 bende korkuyorum ama bi yerden de başlamak lazım diye düşünüyorum teşekkür ederim 😊😊