Yagmur4554 Meraba arkadaşlar 6 aylık kızım var ve sütüm hic yok bebelac mama veriyorum araştırdığım kadarıyla keçi sütü anne sütüne çok yakınmış Kullanan varmı yardımcı olurmusunuz ?
Sahreyldrm Yagmur4554 tek başına içmesi için diyorsanız verilmiyor diye biliyorum ama yoğurt, peynir yapabilirsiniz. Yine de net bilgim yok üstte kalsın postunuz
Ikrazumra19 Yagmur4554 2 yasina kada inek sutu bile onerilmiyor ko keci sutu daha bir sut 6 aylik verilmez
Deletedmom304 Yagmur4554 keçi sütü ağır kokulu oluyor.verilmesini bilmem ama doktor bile inek sütünü 1-2 yaştan ömce onermiyor .Biraz riskli anne sütüne yakin olsa bile doktorla tavsiyeleşim en onemlisi buradakiler bilemez valla.en iyis8 dooktor 6 ay çok erken
1Dost Yagmur4554 keçi sütü alerji olarak sıfıra yakın bi süttür suyla karıştırıp veren cok var bende vermek istedim kızım 10 ay 18 günlük doktor 1 yastan önce olmaz dedi
Yagmur4554 Deletedmom304 hemşiremiz çok vermemek şartıyla icirebilirsiniz dedi devam sütü yerine ben kullanan varmı diye sormak istedim
1Dost Yagmur4554 hayır ama geçen ay inek sütüne su katıp vermiştim içicek mi diye mama istemiyor alerji olmadı sütüde içmedi ama 11 ay dolsun baslıcam süte ek gıda zordan yiyor mama uykusunda içiyor zayıfladı belki süt kilo aldırır
Yagmur4554 1Dost inek sütü alerji oranı çok yüksek ama keci sütun öyle degil isterseniz siz onuda deneyin çocuğunuz kaç aylık ve kaç kilo
Baloglum93 Sanırım keçi sütü içerikli mama için sordunuz bende biliyorum onu anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş bebekler için sindirimi daha kolaymış