Merhaba anneler oğlum dün 9. ayına girdi ve hala uyku düzeni yok malesef. Eşimle evliyken o evde pek durmazdı bende hep koca yatakta oğlumla yatardım şuan ayrılma aşamasında olduğumuz için ailemin yanındayım oğlumun odası bizde ve bende tek kişilik bazada yatıyorum. Ama ne yaptıysam oğlumu beşiğine alıştıramadım. İlk yanıma yatıyorum pış pış pat pat yöntemi ile uyutuyorum sonra beşiğine yatıyorum abartısız yarım saat sonra dikiliyo ayağa tekrar beşiğine yatmasını söylüyorum ama ağlıyor mecbur alıp bazada yanıma yatırıyorum bazada nereden baksanız 1 buçuk 2 saat uyuyor (gündüz uykusu) ben yanında yatmazsam 1 saatte kalkıyor. Gecede aynı beşiğinde uyumuyor asla tek kişilik bazada sıkış depiş uyuyoruz. Ve gece sık sık uyanıyor emziğini çıkartıyor uyanıyor geri veriyorum uyuyor. Şimdi hanımlar sorum şu uyku eğitimi nasıl vericem nasıl beşiğe alıştırmalıyım ve emziği kaç aylıkken bıraktırmak doğru olur emziksiz asla uyumuyor. Tecrübeleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim 😊 şuan oğlum uyuyor yanından kalkıp gitmeye korkuyorum uyanacak uykusunu alsın diye bekliyorum resmen 😔