Duyqu Merhaba anneler bebeğim 14 gündür sarılık hatta daha fazla bu normal mi ve ne zaman geçer. Ciddi anlamda tedirginim. Bu dönemi yaşayan anneler varsa dönüş yapabilir mi?
minigim16 Duyqu Bol bol emzirmen lazm canim. O sekilde gecer Allah n izniyle. Sarılgn en buyuk ilacı cocugu bol bol emzirip tok tutmak demisti bana hemsirem.
Elif_demir Duyqu bol bol emzirin bizimde vardi dustu cok sukur benimde size sorum olacak 15 gunluguz her emzirmr sonrasi gazini cikariyor musunuz?
Elisatkr Duyqu benim kızımınsa sarılığı uzun oldu uzamış sarılık dedi doktorumuz hastanede falan yattık suan 36 günlük anca geciyor canim
Zeynep-Elif @Duyqu Evet oluyor bzimde tam 15gun oldu sürekli emzirmen gerekiyor Zamanla düşüyor zaten
Duyqu Zeynep-Elif emziriyorum ama 15 günü geçti. Uzamış sarılık dedi doktor bilmiyorum ne kadar daha sürecek.
Duyqu Elif_demir evet çıkartıyoruz. Genelde alttan çıkartıyor nadir de olsa kusma ile de çıkarıyor. Gaz çıkarması önemli mutlaka.
Kucukprensim Duyqu benim bebeğim tam 2.5 aylık. Olunca geçti doktor zararlı değil dedi. İlk 20 gün tehlikeli demisti
Fkb Duyqu bizde de sarılık vardı doktor korkuttu beni eve gelince hüngür hüngür ağladm. Normalde hiç bişey vermezdim oğluma ama nohut suyu verdim sadece 1 çay kaşığı sonra 2 saatte Bi emzirim 2 günde geçti şükür
Zmra2474 Duyqu sütün gelmiyorsa açlıktan olablr mama ver ve doktora götür kesinlikle test yapıp baksınlar değerine ihmale gelmez bizim de oldu doktora götürdük açlıktan olmuş dedi bir gece ılın tedavisi gördü çıktı şükür
Duyqu Zmra2474 test yaptıracağız bizde süt ile ilgili bir sorun olmadığı söyledi. Sarılık olması normal aslında ama uzun sürmesi tedirgin ediyor beni.