Sevdaysl Mzanda canim kuru dut hoşaf yap iç deneleriyle beraber bide ben petibör bisküvi faydasini çok gördüm.
Matmazell_ Mzanda sütlaççç kesinlikle çok işe yarıyo bende canım burda pkumuştm çoğu anneye de yaramış bi dene bence ☺️
Bircesmom Mzanda kişiden kişiye değişse de bestlak damla, irmik helvası, bulgur pilavı, yeşil veya kuru soğan ve özellikle dereotu ve bol su içmek, vakit buldukça uyumak süt yapıyor ☺️ Ayrıca ne kadar emzirirseniz sütünüz o kadar artacaktır.
Matmazell_ yigitalpinannesiii bana hiiç yapmadı 😳 kızıma da yapmadı bünyeden bünyeye farkediyo sanırm laktözsüz sütle yapmayı deneseniz normal süt bana da gaz yapıyodu laktözsüz çok iyi geliyo ☺️
Sevdaysl Mzanda canm unuttum bide bulgurlu sütlü bi corba yapiyorlar kuzenimin eşi yapmisti bana tam tarifini bilmyrm ama sütü biraz kaynatıp içine bulgur atmıştı sanırım tarif bulursam atarım yada bilen varsa yazarsa sevinirim oda süt ic8n etkili
taslan Mzanda o kadar çok sey denedim ki hünnap hümana bestlak bulgur sogan su hosaf incirli süt yok bir ögün bile yetecek kadar yok. Rabbim vermedi mi vermiyor heralde…
IrmakAliKerim Mzanda canım doktorum ne yersen ye ne içersen iç göğsü ne kadar boşaltırsan o kadar sütün olur dedi sağmazsan sütün artmaz dedi şuan 2 saatte bir sağıyorum
Nilnil Mzanda emzirmek ve sagmak ben notmalde de yemesi iyi biri oldugm için ne yedm ne yaradı bilmiyorum dkkat te etmiyoeum normal belseniyorum ama meme eedd olnca sütm vok azalıyo ama bebegm güzel emdiginde bollaşıyo artk bıktm bu meme reddinden tamamen sütümü azaltan tek durum o
Hicrann12 Mzanda en çok suu. Su her şeyden iyi. Bana en çok su yarıyor. Bide yulaf kekik rezene arttırıyormuş diye duydum ama ben kullanmadım.