Ada123 5 kilo sütüm var ama mayam 3 yemek kaşığı az gelir mi hep ben 5 6 yemek kaşığı ndan mayalardim acill yoğurt mayalicam 😊 eğer olmazsa sütun hepsini yapmam
Deletedmom268 Ada123 az gelebilir canım bende gecen 5lt den yaptım dolu dolu 5 6 kasık attım oyle tuttu sutu böl istersen daha garanti olur
deryata Ada123 6 kilo süt ile küçük bebekler için meyve püresi satılan kavanozlarla yapıyorum 6-8 saat bekletiyorum oluyor. o kavanozlarda anca 3 yemek kaşığı ya çıkar ya çıkmaz. bence olur.
Deletedmom268 Ada123 ben batmandayım canım elimı yakıyordu sut o sıcaklıkta mayaladım 8 saat kapalı tuttum örttüm cok guzel oldu kıvamlı bir şekilde
BalOglum-45 3ltresini mayalayin, kalan 2lt sütü de yarin ya da ertesi gün taze tutmuş yogurtla mayalarsiniz. Hem bebeginiz icin de taze taze yemesi iyi olur
Kullanicininbiri 5 lt sütü her zaman 2 yemek kasıgı yogurtla mayalarım içine de bir fiske seker.taş gibi tutar. Yani 2 kasık yeter 5 ltye
Ada123 Kullanicininbiri hic yapmadım o kadar az Maya dan tehlike ye atsam mi acaba sütümü😊 bide kac saat bekletiyorsunuz bu sıcaklarda
Kullanicininbiri Ada123 ben 5 6 saat sonra alıyorum üstünü de tek kat ince Bi hırka ile kapatıyorum o kadar.