zeynepzeze Ah minik uyan annen baban seni bekliyor. Bizde bekliyoruz. ALLAH yardımcınız olsun kuzuya şifa versin RABBİM
Sirac051118 Egeymen canım benim inşallah Allah’ım o günü sana yakın zamanda göstersin inşallah bizler böyle üzgünken seni düşünemiyorum küçük paşa uyanacak Allah’ın izniyle
Miniktirtilim Egeymen seni önceki hesabımdan tanıyorum çok iyi kalpli bir insansın dualarım eymenle aklımdan çıkmıyor uyanacak inşallah rabbimin izni ile minigin
Egeymen https://resimyukle.link/i/7hTrj https://resimyukle.link/i/7heFX Aşıdan 1 gün önce çekilmişti bu fotoyu, ertesi gün aşı oldu ve 24 saat geçmeden de hastanelik oldu o günden beri kucağıma alamadım, gülüşünü göremedim, o gülen gözlerinin içine bakamadım 😔😔😔
BusraOmerAsaf Egeymen inşaAllah evladına sağlıkla kavuşacaksın, burda o kadar çok anne dua ediyor ki senin için, Allah size bağışlayacak onu inşaAllah
Gulzar Egeymen Rabbim en kısa sürede kavuştursun İnşaAllah o güzel gülüşü bir daha hiç eksik olmasın o minnoş yüzünden❤️ MaşaAllah çok tatlı annesi korkma inan dua et sabret geçecek🤲🏻❤️
Bsekvnz Rabbim ŞAFI ismiyle acil şifalar versin, yavrunuzu size bağışlasın inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alın 🙏
Linaninannesi34 Egeymen çok üzüldüm ama Allahtan ümit kesilmez, Rabbim şifa versin inşallah minik paşayı size bağışlasın 🙏
Elakuzusu Egeymen Rabbim size bağışlasın inşallah en kısa süre de daha güzel gülmesi dileğiyle 🤲🏻Hep aklımdasınuz
CatBoy Egeymen Ezan okunuyor mübarek ezan hürmetine Rabbim size bağışlasın evladınızı dualarım sizinle 😔
MuhammedAmine Egeymen Ahh yavrum .🥺 Rabbim sana sabırlar versin arkadaşım uyanacak eymen yine alacaksın kollarına yine koklayacaksın doya doya evladını Rabbimin izniyle İnşAllah . Rabbim seni evlat acısıyla sınamasın İnşAllah Rabbim hiçbir anneye evladının yokluğunu göstermesin
Eternity Egeymen Sana ben kurban olayım aşkım, Uyanıcak annesi, her şey geçicek, dualarımız sizinle 💕💕
Gokceninannesiiyim Egeymen kuzummmm benim topaç gibisin Allahım seni korusun anne ve babana bağışlasın 🤲🏻 Canım dik dur bol bol dua edelim senin evladın hepimizin evladı oldu her gün girip senin sayfanda acaba bugün eymen nasıldır diye yorumlarını okuyorum inşallah o güzel haberi alacağız senden 🌼
AyseTugba22 Egeymen kurban olurum Yaradana rabbim acil şifalar versin canım dua ediyorum her gün rabbim yavrunu sana bağışlasın
1anne3434 Egeymen maşallah sana ya Rabbim tez vakitte daha güzellerini çekmek nasip etsin hergun sayfanıza girip yorumlardan durumunuzu takip ediyorum benimde oğlumun önümüzdeki ay 6.ay aşısı olacak teredutteyim ins bı an önce iyileşti uyandı yorumlarınızı okurum🙏🙏🙏🙏