Glin89 Sırf senden güzel haber almak için giriyordum bu forma çok üzgünüm allahım sen sabır ver kimseye yaşatma bu acıyı çok zor
KbrCry Rabbim size sabirlarin en büyüğünü versin. Kelimeler kifayetsiz ne desek boş. Başınız sağolsun 😑
Nur_emir Egeymen başın sağolsun allah yardımcınız olsun. Hep güzel haber bekledik sizden takdir i ilahi böyleymiş cennette meleklerin arasında bekleyecek yavrunuz sizi
Melek2020 Egeymen Allah’ım gani gani şifa versin yar ve yardımcısı olsun inşallah en kısa zaman da sağlığına kavuşur Allah’ım size de sabır versin inşallah dualarınız kabul olur
FHKK Başınız sağolsun çok üzüldüm hep iyi haber bekliyorduk, Rabbim çok sevmiş erkenden almış kuzumu. Peygamber sabrı versin Allah’ım sizlere dayanma gücü versin yüreğim yandııııı 😥😥
Gamzeebrtu Allah sabır versin ,çok çok üzüldüm, diğer çocuğuna Rabbim uzun ömürler versin canim ,basın sağolsun 😔
Haticemree Allahm nurlar icinde yatırsin insallah çok uzuldm hergn bakiyordum gelisme varmı diye. Allah size sabirlarin en büyüğünü versin. Allahım herkezin evladini bağışlasın insallah 😢🙏
yamantuba1234 Egeymen allah sabır versin güçlü durmak kolay değil biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor ama rabbim dayanamayacagi yükü yüklemezmis. Allah sabrını verir inşallah cennette sizi bekler yavrumuz rabbim hiç bir anneyi evlat açısıyla sinamasin bü imtihanı sabrinizla atlaticaksiniz inşallah siz güçlü bir annesin
Poyraznisam Egeymen offfff Bn guzel bır haber vardır ümidiyle girmiştim foruma şok oldum kelimeler dizildi bogazına ne diyecegımı bilemiyorum Başınız sagolsun…
Demirbebek Egeymen çok üzüldüm canım benim başın sağolsun Melek oldu yavrum 🙏🏻 Rabbim mekanını cennet eylesin size de sabırlar versin 🙏🏻🙏🏻
Eylul-aynur Egeymen ben sizin yazdıklarınızı doktorlara okutmuştuştum iyileşmesi mümkün değil demişlerdi ama bunu size nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için yazmadım başın sağolsun rabbim sabır versin sözün bittiği yerdeyim ne diyceğimi bilemiyorum
tuuuucee Egeymen offf nasıl üzüldüm anlatamam kaç gündür nasıl diye her girdiğimde okuyodm yorumları 😔 başın sağolsun canım sanki kalbimin bi parçasını sende bıraktım Allahım sabır versin sana ve ailene 🙏
Annesirintugceuzun Gzdbkgz Bağışıklık yok diye bir şey yoktur. Gelişme aşamasındadır. Aşısını olduğu hastalığın , aşısını olmaz ise ve hastalığa yakalanırsa bebeğin vücudu nasıl savaşsın peki gelişme aşamasındaki bağışıklığıyla? 🤔