mother_of_2_boys Egeymen allahimm allahım acil sifalar ver yarabbim bu anneninde yüreğini yakma rabbim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egeymen Ya Allah yardımcınıs olsun, Rabbim şifa versin. Tekrar kollarınızda gülüp oynasın bu anlar hiç yaşanmamış kabusmuş gibi gelsin gecsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Pamuk_seker Nisarabia27 sigara paketini devirmişti bende kahve yapmıştım sütlü agzina sokmasin diye yanina kostum sehbaya koymusum kahveyi 5 sn ye icinde ne ara gitti cektiyse oldu cok.cok üzgünüm insallah iyi olucak kizim 🥺Allah razi olsun
Nisarabia27 Pamuk_seker ayy canım benim ya tühh malesef hepimiz yapabiliyoruz böyle şeyleri bebeklerde maşallah algıları çok açık oluyor hemen fark ediyorlar değişik bişeyi çok geçmiş olsun çabucak toparlanır inşallah neresi yandı ellerimi kuzum
Gamzeli Egeymen canimmm insallah saglikla kavus evladina al kucagina yavrunu yine gulsun gozlerine bakip insallah tam sebebi neymis peki
1prensannesi_ Emineyunus_Kurt ayy 7 temmuzda bizimde var aşımız bende korkuyorum ya yaptirayimmi bilemiyorum bizede bu opa aşısı yapılacak galiba 🙁😓
Deletedmom273 Egeymen Allah şifa versın canım çok üzüldüm sağlıcakla çıkın o hastaneden inş dualarımız sızlerle
Orgucuanne Egeymen Allah tez zamanda şifa versin.. inşallah bir an önce alırsınız kucağıniza.. çok çok geçmiş olsun.. içim gitti okuyunca tam da aşıların yan etkilerine bakmistim bu sabah.. aklım iyice karıştı. . İyi haberlerinizi ben de dört gözle bekliyorum..
16102018 Egeymen diyecek hiç bir söz bulamıyorum ne içinizden geçiyorsa ne dua ediyorsanız hepsine içten çooookkk amin Rabbim en kısa zamanda şifasını versin. Tüm kalbimle diliyorum inşallah en yakın zamanda bi yanıt gelir sağlığına kavuşur yavrunuz. Allah size bağışlasın😔🤲🤲🤲
ikimelekannesi_ Egeymen çok üzüldüm cani. ALLAJ SIFA VERSIN HEPINIZIN EVLATLARINI KORUSUN SIZLERI EVLATLARINIZA EVLATLARINIZI SIZE BAGISLASI
cagataymom Allahtan ümit kesilmez çok çok cok üzüldüm, ALlah yardımcın olsun evlat bambaşka bişi Rabbim tüm çocukları koru amin
Egeymen Mlk33 sadece anne sütü alıyordu hiç mama kullanmanıza gerek kalmamıştı, hiçbir aşısında ateş huysuzluk VS olmadı ve aşıdan 24 saat sonra oldu bu nöbet şok geçirme olayı 8inde aşı oldu 9unda hastanelik oldu
Goksel Allah’ım tez zamanda güzel, mutlu haberinizi okumayı nasip etsin bu haberi duyana kadar dua edeceğim Allah’ım tüm çocukları korusun inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nazo2020 Egeymen Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda atlatır bebiş bu durumu bi daha da yaşatmasın Allahım dualarımız sizinle kardeşim
BalBade Egeymen Allah yardimciniz olsun. insallah en yakin zamanda guzel haberini alirsiniz. Icim yandi sizin icin. Allah hayirli bir kapi acsin
bahar-gunes Egeymen rabbim şifa versin inşallahhhhh siz güçlü olun sizden güç alsin allahım size yar ve yardımcınız olsun🙏♥️