Küçük oğlum, Eymenim 6 ay 15 günlük olana kadar hiç hasta olmamıştı calpol bile vermemiştim doğru düzgün, sadece aşılardan sonra önlem amaçlı… Gaz problemi bile olmamıştı maşallah. 6.ay aşıları için sağlık ocağına gittik önce kilo boy ölçümleri yapıldı kilosu 9580 gram boyu 74cm ölçüldü ve bıngıldağı kapanmış ama önemli değil bazı çocukta erken kapanır zaten 6 ayı doldurmuş dendi ve aşıları yapıldı 8 haziranda. Hiç ateşi çıkmadı gece, huysuzlanmadı. Ertesi gün sabah nöbet geçirdi gözleri Bi yana kitlendi, yüksekten düşer gibi Bi hareket yapıyordu sürekli, gözünden yaş akıyordu ama sesi çıkmıyordu.. O manzara öyle kötüydü ki hemen 3 dk içinde hastanede acilde bulduk kendimizi. Aşıdan kaynaklı havale dediler antibiyotik, ateş düşürücü Bi de kas gevşetici gibi Bi şey yaptılar bu gece müşahede altında kalıcaksınız dediler tamam dedik yukarı servise çıktık 1 saat sonra Eymen yine aynı nöbetten geçirmeye başladı ilaçlara rağmen ve bu sefer durmadı hiç. Bizi hemen helikopter ambulansla Behçet uz çocuk hastanesine sevk ettiler. 5 gibi orada acil servisteydi ama naparlarsa yapsınlar nöbet azaldı ama durmadı sonunda gece tam 12de yoğun bakıma aldılar. O günden beri yoğun bakımda. İlk günler çoklu organ yetmezliği başlamıştı kalp böbrek akciğer ve karaciğerde. Bir de kanda biriken Bi madde varmış o yüzden diyalize ve plazma fereze bağlandı. Son 2 gündür diyaliz, plazma ferez kesildi organlar toparlamış ama bu defa da beyinden yanıt gelmiyormuş. Işık refleksi yok, ağrılı uyarana yanıt yok, emar çekildi beyinde ödem oluşmuş ama ilaçlarla geri çekiliyormuş şu an tek beklediğimiz beyinden Bi yanıt. 2 gündür hiçbir yanıt yok. Beyin ölümü olabilir diyorlar ama tabiki inanmıyorum aslaaa. Gelicek o tepki biliyorum. Ama nolur dua edin Bi an önce uyansın kimin duası kabul olur belli olmaz. Rabbim bütün şifa bekleyen hastalara özellikle bebeklere, çocuklara şifa versin inşallah