Defnezeynep1 Bebeğim iki gündğr kakasını yapamıyordu gece acile gittik lavman yaptılar rahatladı yavrum eczaneden sab simplex aldım reçetesinde 15 damla diyordu verdim masaj egzersiz yaptım alttan hala pırtlatamıyor kakasını yapmıyor. Üstten emdikçe gazını çıkartmaya çalışıyorum. Lütfen yardım edin. 37 günlüğüz
Ikranurum20 Defnezeynep1 bizde kullandık canım günde 3 defa 10 damla her sefernde 8 saatte bir tam saatinde vermelisin işe yaraması için
eslemsiii Defnezeynep1 bize nurse harveys iyi gelmişti damlanın içeriği zeytinyağlı denemek isterseniz.
GamzeUgur Defnezeynep1 zinco damla kullanıyorum ve metsil vermişti doktor ama en önemlisi çok zorlamıcak şekilde bacaklarını karnına doğru itin çekin ama bunu saat yönünde daire çizerek yapın biz bu sayede rahatladık 💞
Defnezeynep1 Ikranurum20 verir vermez işe yarıyor mu peki kendiliğinden mi çıkarıyor nasıl oluyor aydınlatır mınız beni bende mi 8 damla vereyim
Ikranurum20 Defnezeynep1 8 damla degil 8 saatte bir 10 damla hemen işe yaramıyor düzenli kullanımında yararını görüceksiniz vaktnde vermelisiniz bide ben kimyonlu rezene çayı kullandım birde bu damlayı doktorum verirken kesnlkle yogurt ayran süt gofret çikolata hazr paket godalar gazlı içecekelr kuru bakliyatlar yememem içmemem gerektigini söyledi ben iki şişe damla bitirdm 5 gündr kullanmıyoruz dedm bi deniyim eger devam etseydi gazımız alcaktm bir şişe daha damladan ama şuan gerek görmedm
Ikranurum20 Defnezeynep1 her emzirmeden sonra bebegini 15 dk dik tut gazını çıkarmadan yatırma bu damla bebegn gazı oldukca ıkınmada yapabilir ilk zamanlar bende kızımda beraber aglardm ama geçiyor sen bilinçli ol gazını çıkarmaya çalş üzülme
Aybukemm eslemsiii bende bunu kullanıyorum ve bize iyi gelmeye başladı ilk kullanımdan itibaren kızım rahatladı
Defnezeynep1 Aryemus_3 o 1 haftayı nasıl geçirdiniz nasıl destekledin canım bebeğini ben gazını çıkartsam da çok huzursuz uykusu bile yok
Yavuzselim9 Defnezeynep1 kulak çubuğuna zeytin yağı batır canım poposuna hafiften degdir çıkartıyor valla benim 27 günlük öyle yaptım 2 gün oldu çıkarttı bugun kendi yaptı
Aryemus_3 Defnezeynep1 valla gaz çok beter 4 girecek bebegim yeni rahatladık artık damladan mı yoksa büyüdüğü için mi bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişiyordu elimden bişey gelmiyordu sabır işi
Defnezeynep1 Ikranurum20 memede uyuyunca çok şükür diyorum gazını çıkarmadan yatırıyorum. Kalkınca çıkarmayı deniyorum sizce yanlış mı bu başka türlü çok zor uyuyor alışacak diye memede uyuyunca beliğine koyuyorum
Defnezeynep1 Yavuzselim9 canım biz fitil de denedik ama beceremedik çok ıkınıyor bebeğim kabul etmiyor mu onunla birlikte elime azıcık yaptı ama o kadar
serebro Sab Simplex ve zinco beraber kullanıyoruz biz. Düzenli kullanımda etki ediyor. Saati saatine vermen gerekli. Onun dışında karşına masaj bacaklarıyla masaj, birde yüzüstü yatırınca oğlum rahatlıyor benim.
Eymeninannesiiiiii Defnezeynep1 biz 6 saatte 15 damla kullanıyoruz bir de yanında biogaia 5 damla azaldı ama gaz sorunumuz devam ediyor
Defnezeynep1 Eymeninannesiiiiii aıcık rahatlasa bebeğim ona da şükür gözümün önünde kıvranıyor çok üzülüyorum
GamzeUgur Defnezeynep1 biraz dediğim gibi masaj yap snra biraz al kucağına dinlendir snra devam et ama emzirdikten hemen snra yapma kusar çünki ben emzirmeden önce yda emzirdikten 1 saat snra felan yapıyodum halen de yapıyorum bide duş aldırırken sıcak suyla karnına saat yönünde masaj yap giydirdikten snra bacak masajı yaptır oda çok etkili Allah yardımcın olsun 🤲🏻
Perran Vel gastrin diye bir damla kullaniyorum günlük 22 damla.. ama genel olarak bu damlalarin hic bir faydasini görmedim.. ben bitkisel fitil kullaniyorum oglum daha 2 aylik oldugu icin Yarin fitil yetiyo.. hemen pesine kaka yapiyor.
Ikranurum20 Defnezeynep1 canım uyansın gazını çıkar dik tut sancı gelnce zaten uyanıyorlar gazı olmayınca uykusu gelnce mecubur uyuyor rahatlıyor
masalsii Defnezeynep1 bende senın gibi yapıyorum bazen gazı cıkarmadan uyumaya.ç bırakıyorum gaz cıkarmaya çalışınca hemen uyanıyor 🤦🏼♀️ Gaz damlası aldık 2 gün oldu daha işe yaramadı bakalım nasık gecicek bu gaz olayı
serebro Defnezeynep1 her emzirmeden sonra yada memeden memeye geçerken ağızdan gazını çıkartıyorum ama karnına masajı ıkınırken yapıyorum.
Eymeninannesiiiiii Defnezeynep1 geçiyor canım üzme kendini yavaş yavaş geçecek bizim sakin olmamız gerekiyor