linakusunannesii Merhaba güzel anneler istanbuldaki havalara göre bebişlernizi nsıl kıyafetle uyutuyorsunuz
Hemanjiomluminik linakusunannesii 2019drnsu ben de aynı şekilde uyutuyorum. Gündüz ise evimiz öğlen akşam güneşini görüyor 27 28 derece oluyor. Zaten nem çok havada. Dün yüzde 68 di. Daha da artacak çamaşırlar dahi kurumaz diyorlar. Gündüz bir odada klima hep açık. Ben çocukla başka odada seriliyorum. Klimalı odada malum hasta olmayalım diye. Ama mecbur evi soğutmaya çalışıyoruz.
Deletedmom388 linakusunannesii Aşırı sıcak evimiz sadece bodyle duruyor,gece de öyle yatıyor asla üzerini örttürmüyor🤷🏻♀️
linakusunannesii Bende zıbın ve altına ince dizlerinin biraz asağısında olab yazlık tayt üstüne uyuduğnda müslin örtüyorum
Nly170117 Ya bu konuda çıldırıyorum bebeğim daha 36 günlük. Nasıl giydirrceğimi bilemiyorum. Ev sabit 24 25 derece.
invisible33 Benimde bebeğim 31 günlük ve ben koşa kollu korkuyorum açıkcası hava gerçekten İstanbul’da geceleri soğuk ben daha hiç kısa kollu yatıramadım ama terlemiyor da yani kendim bile terlemiyorum pencere kapalı yatıyoruz