Zehraipekmoms Bayanlar merhaba doğum yapalı 5. Günüm göğüs ucum hiç yok nasıl cıkartabilirim göğüslerim cok yara oldu kanıyor artık emziremiyorum
Balteknem Zehraipekmoms lansinoh krem kullan ben maf olmusttim allahim evde bağırmaktan ssbir dile kremi kesin kullan bana saglik ocagi ucunla masaj yap al dedi almdm sonrattsn c9k cektim
Fatmanurr Zehraipekmoms merhaba güle güle büyütün inşallah ☺️ Bende aynı problemi yaşamıştım doğum yaptığımda, lansinoh göğüs ucu çıkarıcı pompa vardı onu kullanmıştım haricen işe yaramazsa slikon göğüs ucuyla emzirebilirsiniz.
Rzgr Zehraipekmoms ben silikon gogus ucu kullanmistim. 3. Gunden sonra normal emmeye basladi. Eczaneden temin edebilirsiniz. Sut sagma pompaniz varsa onunla biraz sagip ucunu cikartip verebilirsiniz. Gogus ucu yaralarim icinde garmastan pomad kullanmistim. Bebeginizi saglikla buyutun insallah.🙏
Mervecersoy Zehraipekmoms ben Silverette gümüş göğüs ucu kalkanı kullandım. Biraz pahalı ama yara olmaya başlayınca almak zorunda kaldım. Gümüşün iyileştirici özelliği var gerçekten çok işe yaradı. İlk aylar Kullandım şu an kullanmıyorum ama hassaslaştığında kullanıyorum. Bebeğim büyüyüp ısırmalara da başlarsa o zaman da kullanırım diye düşünüyorum.
Zehraipekmoms Fatmanurr silikon göğüs ucu aldım bakalım denedim ama almadı ağzına boş cekti yarın pompalayıp tekrar denicem
Zehraipekmoms Mervecersoy omu da aldım canım kargoda inşallah fayda eder yoksa mamaya devam etmek zorunda kalıcak 🥺😭
Balteknem Zehraipekmoms 2 ay boyunca yilmadan hem emzirdim hem surdum adeta agridan acidan kendimi sıkmaktan deprem oluyodu bagirmalar vs bana iyi geldi her emmede yaptim kalkan aldim bosuna para vermisim kullanmdm
Edauu Göğüs ucu kalkanı alın gümüs olmsdına gerek yok Philips var ondan alın içine süt doluyor onun iyilestirme öz var oyle ben 6 7 günde hic bisey kalmadı herkes oylr yaptı çevremdeki
Mihrana Zehraipekmoms göğüs ucu alıp öyle emzirin bende sizin gibiydim bebek hemşirem onu önerdi ve çok güzel emiyor
Kizimmmmm Zehraipekmoms benim de hiç yoktu. Süt sağma pompasi ile çıkardım. Sonra da emdikçe iyice çıktı.
Haticemree Zehraipekmoms ben hic krem almadm surmedm de cnku surekli emdikleri icin yikamak gerekiyor. Burada ki postlarda tahin yağı duymuştum onu denedm 3 gun de bisy kalmamisti cok sukur.🙏