Cagla16 Doğumdan sonra" 7″aydır düzenli regl oluyordum oğum 8ay 8günlük regl olmadım test yaptım birkacgün önce negatifti ❌Niye böyle oldu ya başına gelen varmı sürekli düzenli adet görüp sonra görmeyen 😞
Gizemozcan Cagla16 Benim oğlum 19 aylık ve doğum yaptıktan sonra 9 ay düzenli adet gördüm sonra gecikmeler başladı ve erken menopoz olduğumu söylediler dikkat et derim
Aysegulikra Cagla16 vücudun doğumdan sonra kendini tamamen toparlaması bir yıl diye biliyorum o yüzden ara da düzensizlikler normalmiş hatta kızı sekizinci ayına girecek arkadaşımda başlarda düzenli oluyordu sonra beş ay hiç olmadı
Cagla16 Aysegulikra İnşallah normaldir gebelikten korktum testin negatif cıktı yanılma payı olma olasılığı var diye pazartesi kan verecegim🙄insallah dogumla ilgilidir
Gizemozcan Cagla16 su an ilaç tedavisi görüyorum ve doktorum doğum yapınca düzelme ihtimalim olduğunu söyledi hamile kalmaya çalışıyorum 😶
Aysegulikra Cagla16 inşallah öyledir yaa yaşın da genç daha bir doktora da görün istersen için rahat eder
Gizemozcan Cagla16 19 yaşındayım ilk aylarda 4 gün gecikti sonra ki her ay arttı sonra 10 gün 2 hafta oyle
Cagla16 Aysegulikra koronadan korkuyorum pazartesi saglık ocagına gidecegim kapımızın önü tedirginim randevu veriyorlar mı hastaneler koronadan bakmıyorlar
Aysegulikra Cagla16 devlet hastanelerini bilmiyorum bizim doktorlarımız özel hastane de sabit doktorlara gidiyoruz hep
Bengisu_dunya Emziren annelerin reglisi düzgün olmaz. Gecikmesi de yoğunluğu da düzensiz olur ki bu cok normaldir. Emziriyorsanız takmayın kafanıza