Ikicocukanasiyioldum Merhabalar kızım 3 aylık 2 gündür göğsümü ağzına sürmüyor biberonla vermeye çalışıyorum yemiyor nasil ki uykuya dalıyor zorla öyle yiyor. Kucağıma emzirme pozisyonuna alır almaz başlıyor ağlamaya ama ayakta gezince gayet sakın. Bu durum nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi?
ayis Ikicocukanasiyioldum valla Benimkide zorlaya zorlaya emiyo memeyi bırakmaya çalışırmış bebekler bu zamanlarda inşallah üstesinden gelebiliriz inşallah bırakmazlar ya
ayis Ikicocukanasiyioldum valla Benimkide zorlaya zorlaya emiyo memeyi bırakmaya çalışırmış bebekler bu zamanlarda inşallah üstesinden gelebiliriz inşallah bırakmazlar ya
Gamzeisikay Ikicocukanasiyioldum ayni benim kızımda böyleydi nasıl emzirme pozisyonuna geliyor catliyordu ama ben mama vermedim ayakda saatlerce evde geze geze zorla emzirdim ac uyudu uyku arasında verdim ama bırakmasına izin vermedim bu aylarda çok normalmiş
Ikicocukanasiyioldum ayis inş ya resmen ac ac yatıyor emzikle sakinleşip uykuya dalınca emzirmeye calisiyorum
Cefamese Benimde kızım 27 günlük 3 gündür çok zor tutuyo memeyi banada aynı şeyi söylediler hiç bisey vermiyorum ek olarak acıkınca tutuyo mecburen mamaya yönelmeyelim ınsallah geçer bu dönem
Gamzeisikay Ikicocukanasiyioldum vala bilmiyorum ki benim kızım hala arada bir yapıyor şuan bile sinirlenince tutmuyor