K1996 Deletedmom44 benim bebeğiminde biri hafif yuvarlak teki cekik aslında bakınca belli olmuyor yakından inceliyince anlaşılıyor eşiminde öylemiş kayınvalidem söyledi ben 2 senedir evliyim hiç fark etmedim
Deletedmom44 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ama dışardan bakınca çok belli oluyor daha kısık gibi 🤷🏻♀️
Mavi_ Deletedmom44 bizim de biri diğerine göre daha çekik büyüklük olarak farklı duruyordu ama gittikçe düzeliyor dikkatli bakınca çok az fark ediliyor gibi artık
Deletedmom44 Uuy bizim düzeldi kendiliğinden daha önce göz doktoruna götürmüştüm 3-4 aylıkken zamanla düzelir demişti şuan 7 aylığız düzeldi sadece belli belirsiz çok az fark kaldı oda geçer inş geçmesede belli olmuyo artık eskisi gibi
Uuy Deletedmom44 bizmde dikkatli bakınca belli oluyor yani. Foto falan çekilirken bazı zamanlar odaklaninca dikkatimi çekiyor direk. Doktor a srdugmzda yapacak bsey yok demişti ama sebep ne neden olur fark bunun cevabını da vermiyorlar anlamış değilim. İnsalalj zamanla geçer tamamen 16 aylık bizimde