Rbaglr11 Iyi akşamlar bayanlar 2 ay önce doğum yaptım bugün spiral taktım doğumdan beri adet görmedim kanamam yoktu spiral taktıktan sonra kan lekeleri görüyorum cok korkuyorum hafif agrilarimda var bu kanama hep olur mu bunlar normal mi bileniniz var mı?
Omurbuglem Rbaglr11 ilk ay heemen hemen her gün olur cnm adetin 10 gün sürer ilk 4 gün yatak döşek mahvlur diger gnler azalır ama uzun sürer nrmalde agrısız adet görüyosan artık kasık agrıları hoşgeldi 🤷♀️
Zbyddgl Spiral taktırmak için adetli olmak gerekiyomu ya ben devlet hastanesine gitmiştim adetin ikinci günü gel dedi doğrumu bu özelde mi taktınız acaba
Rbaglr11 Zbyddgl hayır devlette taktım hemde 2 ay önce doğum yaptım bende öyle sanıyorsun fakat taktılar hatta doktorum emzirdigim için kendi önerdi
Omurbuglem Zbyddgl nrmalde adetli takıolar evet ama adet görmüyorum diyin beta degerlerinze bakıolar snrada takıyolar
Miraccansu Kanama olmadan takiliyomu bnde taktiricam da düzenli adet olmuyorum daha 8 ay önce doğum yaptim duzene girmedi daha adetsiz gitsem takarlar mi çok aciyomu
Rbaglr11 Miraccansu takıyorlar bana taktılar valla hemde devlette yok acımıyor korkarak gittim hiç acımıyor korkma ama ac gitme tansiyonun düşer