tugceatar Arkadaşlar merhaba 28 günlük bir oğlum var , 2 gün öncesine kadar emerken uyuyordu beşiğe yatirdigimda uyanmıyordu. Ama 2 gündür emerken yine uyuyor ama besiğe yatirdigimda 5 yada 10 dakika uyuyup uyaniyor. Bu durumu yaşayan var mı aranizda ?
Durum_m tugceatar daha çok küçük olduğu için herhangi bir düzende ilerlemesi pek mümkün değil. Memede kalma süresi uzayabilir kısa sürebilir uyku süresi de keza aynı şekilde. Yani net konuşabilmek bu aylar için yanlış olur. Ama gazı vs var mı ondan da emin misin
tugceatar Durum_m gazını çıkartıyorum ben kendiside emdikten sonra çıkartıyor gazıda yok ama merak ettim. Memede kalma süreside aynı değişmedi
tugceatar Durum_m yok tekrar uykuya dönmüyor , bazen emmek istiyor bazen kendi kendine beşikte bakınıp hareket ediyor
Durum_m tugceatar ha bir de düzenleri şok çabuk değişebiliyor bi ara gündüz uykusu güzelken bi anda gece uykusuna ağırlık verebiliyorlar. Ya da seni istiyordur en güzel açıklaması😊 eğer huzursuzluğu yoksa normal halleri yani
tugceatar Durum_m büyüdüğü için sanırım yada dediğiniz gibi beni istiyorda olabilir 😊 teşekkur ederim bilgi için