teachersrn
Yedikleri şeyler farklı ama durumlar tamamen aynı tamamen. 29 aylık AyazEfe, dediğin gibi öğünler yemekler resmen stabil. Ama sayılı şeyler yediği için, yeniliğe açık olmadığı için bende çerçeveyi genişletemiyorum malesef. Ama bu yönü bana çekmiş galiba, o yüzden kızamıyorum da çocuğa.
Fakat en sevdiği şeyi bile yemediği günler oluyor. Dönemsel sorunlar bunlar bence. Bi gün yediğini 3 gün sonra yemiyor veya Bi gün yemediğini 3 gün sonra yiyor.
Ay ne bileyim yaa zamanında çok strese soktum kendimi çok heder ettim şu beslenme işi için. Şimdi sağlıklı olsun da varsın 2 lokma yesin kafasındayım. Evet öyle çok çok çeşit yemiyor, dolu dolu porsiyonlar yemiyor ama buna şükür diyerek avutuyorum kendimi. Bazen benim de yemek yiyesim gelmiyor ya hani, empati yapıyorum onunla. Muz ve elmadan başka meyvenin tadını bilmez mesela. Bebekken daha güzel yiyordu ama dediğin gibi damak tadı oluştuktan sonra çeşit sunmak zor oluyor hele de İştahsız bir yavru ise.
Bize de böyle evlatlar düştü 🤷🏻♀️ bin şükür varlıklarına 🙏🏻 sıkma canını 💛 gayet de çeşitli yiyormuş aslında. İştahsız olduğu dönemler olabilir, zorlama kendini de strese sokma daha sonra tekrar eski düzene dönecektir.
Biz elimizden geleni yapmaya devam edelim 🦋
Ha bu arada senin yaptığın hatayı bende yapıyorum. Değişik Bi şey yapıyorum mesela. Yemedi mi, hop çıkarıyorum onu aklımdan Bi daha yapmıyorum. Aslında biz onlara ara ara sunmaz isek nasıl alışacaklar ki? Sanırım kolaya kaçıyoruz. Zaten boy kilo pek önde değil bari yesin de varsın aynı şeyleri yesin!
Evet belki defalarca kez tabak dolu döncez ama bu riske girmeye bile cesaret etmeliyiz. Yemezlerse de canları sağ olsun 🙏🏻
Uzun oldu kusura bakmayın 😜🧚🏻♀️