mrvyldz Kızlar bebeğim 3 kilo doğdu şu an 35 günlük. 3 saatte 1 90 100 cc içiyor ve kusmuyor. 4500 kilo fazla mi bu kadarlik bebeğe göre? Obez fln olmasin ilerde Allah korusun korkuyorum
Seda_123 mrvyldz Yok canım fazla değil ama kilosu iyi baya iyi kilo almış 1 ayda benim kızımda sadece anne sütü alıyor 3 kiloydu 4300 oldu 1.ayda zaten 4.ayında az alıyor bebekler
Annem123 mrvyldz canım 4 aya kadar bizde çok hızlı kilo aldık şuan 5 aylık ve 9 kiloda kaldı daha alamıyoruz yani zamanla normale döner kilo alması
Poyraznisam 35 gunluk bebek ıcın 4500 kıloylamı obez olacak canım hepi topu 1500 kg Almıs merak etme ilk 3 ay fazla alır sonra azalır zaten
mrvyldz Seda_123 maalesef mama da veriyoruz emmiyor beni sağıp veriyorum yetmiyor ağırlıklı olarak mama veriyoruz mecburen
mrvyldz Zeybeybel emmiyor sağıyorum ağırlıklı olarak mama yiyor maalesef o kadar sütüm çıkmadığı için
Damlaakin Benim kızımda 4bucuk aylık suan 4,280 kg doğdu sonra 3700 e düştü şimdi 6 kg ne zaman kontrole gitsek az kilo almış diyor hemşire 😞 sadece emiyor
MinnakAsel Damlaakin bak ben bakiyorum biliyomusun bı memeyi bitirmeden kızım asla diğerini vermiyorum iki üç kez aynı memeyi veriyorum ki yağlı sutu iyice içsin diye uyurken verdiğim memeyi uyandığında veriyorum diger memem taş gibi olunca diğerine geciyorum hiç sağma yapmıyorum bı ayda 1400 almıştı belki sana da faydası olur