Kuboos_ Kızlar merabalar 🌼 oğlum 5 ay 15 günlük emeklemiyor ama sürünüyor mesela oturma odasından salona kadar komandolar gibi sürünüyor gidiyor sizce tahminen ne zaman emekler ve sizlerde durumlar nasıl 🤣🤣
BusraCnbr Kuboos_ Benimki de 5 ay 15 günlük ama daha henüz sürünme faaliyeti yok kızçem de 😂😂 Dizleriyle debeleniyo gidemiyo sinir oluyor 😂 Maşallah sizin bebişe🤲🏻😇
Deletedmom283 Kuboos_ 12 Ocak doğumluyuz bizde :) ayaklarıyla ittiriyor kendini ama henüz sürünme yok ☺️
BusraCnbr Ecrinbilge Her bebek farklı oluyo ama ondan :) Olsun ya bizimkiler de elbet sürüncek emeklicek🥰 Oğlum mesela hiç sürünmeden emekleyip yürüdü olabiliyor yani :)
Cansubasak Kuboos_ 4 ay 25 günlük sürübme pozisyonunda az az ilerliyor ben de merak ediyorum emekleme ne zman olır diye
Kuboos_ Cansubasak valla bizimde heryere sürünerek gidiyor canım dizlerinin üstünde emeklemiyor henüz
Huysuzbebisinannesi Benim oğlum 5 ay 19 günlük.ne oturabiliyor ne dönüyor 😔 masallah sizin bebislerinize
Esrasya Huysuzbebisinannesi ay niye üzülüyorsunuz benimki de 5 ay 21 günlük sadece tek tarafa dönebiliyor oturamıyorda sürünemiyorda ama üzülecek bişey yok her gün bişey öğreniyorlar gelişimleri farklı oluyor işte sağlıklı olsunlar yeter 🙏🏻
Deletedmom410 Kuboos_ Oğlum 4 ay 27 günlük önüne oyuncaklarını dişlik filan koyuyorum kendini sürüklüyor öne doğru almaya çalışıyor bakalım ne zaman emekliyecek günden güne yeni huylar çıkartıyor ve hayranlıkla seyrediyorum 😍