Busramece Hanımlar kızım 7 aylık gece sürekli 1 saatte 1 buçuk saatte uyanıp hep emmek istiyo. Arı gece maması veriyorum yinede uyanıyo insan uykusuz kalınca çok bitkin oluyor bu seferde kızıma yetemediğimi düşünüyorum ne yapabilirim lütfen akıl verin 😏
zehrabugraaa Busramece aynı benm oğlum Vala karnı tok ama uyanıp meme istiyor sabaha kadar kaç defa kalkıyor
Sblsrgnsn Busramece dis cikariyor olabilir benim oglunda tam duzene girdi derken geveleri cok sik uyanmaya baslamisti bi ara dis cikinca rahatladi biraz cok uyanmiyor
Yeniann3 Busramece benimkide sürekli emmek istiyor. Hatta göğsümde uyumak istiyor. Bildiğin nasıl dalıyor uykuya yerine koyuyorum gözlerini açıyor. Gece deli oluyor insan 😂
Kubraegit1 Busramece 8 aylık gece kaç kere kalktığını sayamıyorum artık😂 Henüz dişi çıkmadı sanırım ondan bu düşkünlük😂
Muceik Busramece ben bi uyku egitmeniyle konusmustum emmek yerine ayakta sallamak kucaga alip pispislamak gibi seylerle uyutmaya calis o sekilde yaptim baya farketti benimkide 15 dakkaya bi uyanirdi gecelerimiz kabus gibiydi gece olmasin isterdim
Busramece Muceik ben uyuturken sallıyorum gündüzleri ama gece sallanmak istemiyo kendi kendine uyuyo beşiğine koyunca gece uyanınca emziriyorum yatırıyorum yine hemen uyuyo sallamadan ama çok sık uyaniyo iste