Sblsrgnsn Annesininpamuguzeynepelif ben herseyde kullaniyorum kahvaltida yumurta kircagim zaman icine atiyorum corbalarina atiyorum pankek yapcagim zaman koyuyorum kemik suyu ve peynir alti suyu butun tatiflerde atiyorum icine
Birminnosannesi Annesininpamuguzeynepelif Ben bir sefer yaptım. 2 litre kaynayan süte yarım limon 5 dk ya kadar kesiliyor. Peyniri kese ye koyup üzerine ağır bir kase vb. koyup süzdürüyorum tencerede kalanları da bardaklara koyup donduruyorum. Daha tecrübeliler de yazacaktır.
Mnli Annesininpamuguzeynepelif ben çorbalarına omletine pankekine her şeyine koyuyorum 8 aylık olduk 😊
Annesininpamuguzeynepelif Mnli omlet, pankek yiyebilir mi artık, 8 aylık olmasına 6 gün kaldı, sadece 2 dişi var, nasıl yiyebiliyor, nasıl yapıyorsunuz, çok teşekkür ederim şimdiden cevabınız için..🙇♀️🙇♀️
Mnli Annesininpamuguzeynepelif omleti yumurta sarısı peynir altı suyu ve biraz peynirle yapıyorum peynir altı suyu ve peynir yoksa bir kaşık yoğurt katıyorum. Pankeki de yine bir yumurta sarısı bir kaşık tam buğday unu biraz peynir altı suyu ya da normal su bir çimdik karbonat yumurtaya 7. Ayda geçmiştik ben her gün dönüşümlü pankek omlet ya da haşlanmış olarak verdim hep aynı şeyi yiyip sıkılmasın diye. Miktar az olduğu için çok minicik bir tava aldım ona kadar büyük tavalarda ince olup hemen yanıyor
Deletedmom388 Annesininpamuguzeynepelif çorba püre yemek her şeye kullanabilirsiniz.İnternette bir sürü tarif var🌸
Annesininpamuguzeynepelif Deletedmom388 bulamadım netten şaka gibi kuzum ya, önerdiğiniz ek gıda programı var mı acaba..
Deletedmom388 Annesininpamuguzeynepelif Canım ben biraz kafama göre ayına göre yediklerinden uyduruyorum vallahi çorbasını yemeğini falan😊