Snmduru Sekiz aylık kızım diş çıkarıyor bugün dört kere mukuslu kaka yaptığı için doktora götürdüm ama ilaç yazıp gönderdi diş çıkarırken normal diye ama ishal gibi ve mukuslu kaka yapıyor üstelik sarı ve hiç birşey yemiyor korkuyorum bilgisi olan var mi
elmaliturta Snmduru kızım geçen oldu mukusu ise ya alerji ya miktopvardir dedi ama temiz çıktı testler ilaçlar geçirdi. Illa bir şey olması gerekmiyor bence takip edin 3 4 gün içinde düzelmezse bir daha gidin. Birde yoğurt ayran verin çok iyi geliyor probiyotik içerdiği için
gnl666 Snmduru aynen anlattığın seneplerden dolayı iki gündğr hastanedeyiz canım 7 buçuk aylık bnmde oğlum bağırsaklarında mikrop çıktı, ama ateşi çok yüksek bizimkinin üç gündür bi türlü düşüremediler
Koalaninannesi @Snmduru mümkünse tahlil vermenizde fayda var, benim bebeğim de 50 günlük tahlil verdik iki gün önce ve bağırsaklarında mikrop var dendi. Ayrıca tahlil yapmadan neye göre ilaç verdi ki doktor 🙄
Koalaninannesi @Snmduru yani o döneme daha gelmediğimiz için bir bilgim yok maalesef normal olup olmadığı hakkında
Snmduru gnl666 bizde ateş yok canım suanlik ama sanırım sonumuz bizimde hastane gibi geçmiş olsun size de umarım hemen iyileşir bebiş