Mom9 Merhaba bebeğiniz yuvarlanarak gitmeye başladıktan sonra emeklemeye döndü mü iş? Yoksa hep yuvarlandı mı
Mom107 Mom9 dönmeye başladıktan sonra komando gibi emeklemeye başladı daha sonra koltuktan tutunarak kalkmayı öğrendi bir sabahta kendi kendine duvardan duvara yürüdü☺️
DogaLina Mom9 dönmeye başladıktan kısa bi süre sonra geri geri gitmeye başladı. Onun üstünden de 2-3 hafta geçti emeklemeye başladı
Rzgr Mom9 yuvarlanmadan sonra sürunme etabi var. Bu etabi gecince emekleme bolumune gececek sonra tutunup kalkma hareketleri sonrasinda siralama ve finalde pıtı pıtı kücuk adimlar😊😊
Mom9 DogaLina yerdeyken altına bişey giydiriyoru musunuz? Bizim ev çok sıcak tüm gün zıbınla duruyo. Bi kaç gündür dizlerini kaldırıp sürünmeye çalışıyo acaba bacaklarımı acıyordur ondan tam yapmıyo 🙄
Mom9 Rzgr acaba dizleri çıplak diye acıyor mudur çünkü sürünmek için gayreti var biraz gider gibi yapıyo sonra dönmeye başlıyo 😅 ay inşallah gözümün önünde şahit olmak çok güzel bi duygu💕
Mom9 EsraGulden bizimki de öyle. Bugun sürünmeye çalıştığını farkettim ama sadece zıbınla duruyo acaba dedim bacaklarımı acıyoda çekiniyor
DogaLina Mom9 sadece zıbınla duruyo. Benimki emeklemeye başladı ama tayt fln giydirdiğimde parkede mermerlerde kayıyo. Altına giydirmeyin sizde bişey teniyle daha çok güç alıyolar. Çözmeye calısıodur veya belkide hiç emeklemeden dikilicektir ☺️
Deletedmom14 Mom9 ayy acır tabi , ince bi pijama giydirsen daha rahat eder. E bebek te emekleme dizlikleri görmüştüm bak aklıma geldi 😁
Mom9 Deletedmom14 dizlik alsam en iyisi görmüştüm bende e bebekte 😊inanın ev yanıyo su içinde kalıyo bişey giydirsem
DogaLina Mom9 dizlik almayın ben aldım bacaklarını baya sıkıyo bu sefer kan dolaşımını etkiler diye takamıyorum. Kıpkırmızı oluyo dizleri ama napiyim 🤷♀️
Mom9 DogaLina hadi ya benimkininde bacaklar tombik sıkar o zaman almıyım boşuna. Yerler parke zaten bence de acımıyordur 😅