Seda_123 Heide Bizimkide baslarda böyleydi ama şimdi dahada koyulaştı 5 buçuk aylığız renkli olmayacak galiba eşimin benim kahverengi bal rengine dönük annem mavi gözlü eşimin tarafında renkli gözlü yok mavi olması zor 🤣
RundownMom Mavi gibi ama ilk aylar her bebeğin gözü mavimsi oluyor. Ailenizde mavi gözlü varsa ihtimal daha yüksek tabi
Heide RundownMom annem teyzelerim dayım anaanem 1 halam falan heosi mavi yeşil gözlü eşinin tarafında da yeşil çok var. Benimki bal rengi eşimin kide ela
Pnck Heide evet cunku benm bebğiminki de oyle bazıları cok belirgin değişmez diyo bazıları 6aylık olunca değişir diyor bekliyoruz bizde
Mrvtlg noluyasanagenemiros şuan 2 aylık mavi gibi ama merak ediyorum ne kadar değişebilir diye 😀 sizin ? ☺️
noluyasanagenemiros Mrvtlg 3,5 aylık mavi siyahın çevresi yeşil 😁 bence değişmez benim bebeğimin diye düşünüyorum bende yeşil gözlüyüm. Yeşile döner diye düşünüyorum
kirmizibasliklikiz_ Mrvtlg ne kadar degisebilir soyleyeyim kızım 9. Aya kadar masmaviydi boncuk gibi sonra döndü 😂 şuan kahvr gibi de degil ela da degil yesil de degil degisik bisey.. karanlik ortamda kshve gibi duruyor guneste ela gibi