Hemanjiomluminik Merhaba annelerim. Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım ilacımı. Doğum yaptım oğlum 4 buçuk aylık ve panik atak yine geldi. Panik atak olan annelerimiz var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Hemanjiomluminik Sum87 ben de denedim 1ay çabaladım ama dün kriz geçirdim acillik oldum astım var bir de bende panik atakla ikisi çok karışıyor. Serum verdiler şimdi paxil kullanmaya başladım
Hemanjiomluminik Sum87 canım sana tavsiyem psikiyatrist doktor İbrahim Bilgen’ in panik atak ile ilgili videosu var iki tane onları izle. Faydalı olacaktır.
Dilsahaykut2 Hemanjiomluminik cnm bende hamile olmadan once kulaniyodum birakmak zorunda kaldim dogum yapali 2 ay oldu ama bende nefes darligi oluyo arada bugun doktora gitimi paksil yazdi sutr gecmeyen tek ilacmis sizde onu kulaniyosunuz bebeyizde etki ediyomu
Hemanjiomluminik Dilsahaykut2 ama yeni başladım paxil içmeye. Nefes alamıyorum çok daralıom geçen kriz geçirdim
Dilsahaykut2 Hemanjiomluminik cnm bendede oldu mastit gecmedi daha goğuslerimi elince aciyo elime topak topak bisiler geliyo sizinki gectimi gectiyse nasil gecti
Dilsahaykut2 Hemanjiomluminik bende oyleyim arada nefes almiyorum gibi oluyo cok takiyorum kafama bugun gitim test bile yaptim
Hemanjiomluminik Dilsahaykut2 ahh ahh benim ateş yaptı şişti çok sonra iki yerden yarıp apse olmuş apseyi boşalttılar halen iz kaldı bir ay pansumana gittim