Dln49 Kızım 6 aylık yulaf ezmesi vereceğim ama bir türlü bir tarif bulamadım siz Bebeklerinize nasıl veriyorsunuz? Önereceğiniz bir tarif var mı?
Rmysamiranakyuz Dln49 yulaf ezmesi muz veya avokadol ceviz pekmez. Demlediğim reZene çayı ekliyorum öyle veriyorum
Sarikuzumalp Dln49 yulafı suda pişirip soğuyunca içine Muz veya herhangi bir meyve katıp yediriyorum.
Vabaduse Yulafın üstünü geçecek kadar su koyup pişiriyorum, 3-5 dk da oluyor zaten. Ilıyınca pekmez muz vs katıp veriyorum
Araseymen zuzula veriliyor çoğu 6.ay tarifinde var zaten 6.Ayda daha çok enerji karbonhidrat ve proteine ihtiyaçları oluyor bebeklerin 1 yemek kaşığı yulaf ezmesini 1 çay bardağı suda iyice haşlayıp yumuşayın içine istediğinizi katın.
Zeynebsmom Dln49 kızım 11 buçuk aylık ara öğün olarak veriyorum kuru üzüm haşlayıp eziyorum bazen, muz eziyorum içine pekmez koyuyorum. Tabi büyüdükçe çeşit artacak daha kolay olacak şimdilik böyle verebilirsiniz
Symnlrg Daha bu sabah yaptım yulafı su ile pişirirken içine keçiboynuzu kreması koydum piştikten sonra da muz ekledime ezdim 😊