Millet ne kadar fesat ne kadar para gözlü olmuş para var diye kendini övenler. Ya küçücük dünyada yaşiyoruz ne zaman ne olacağımız ne yaşayacağımız belli değil benim 1 saat sonraya garantim yok siz neyin hesabını yapiyosunuz unutmayın kefenin cebi yok bilmem benim 2 tane evim var bilmem 3 tane arabam var bilmem şöyle böyle ben doyamiyorum daha çok istiyorum ya kardeşim istiyosan rabbim sana 100 katını versin ama şu kendini bişey sananlar aslında siz bir hiçsiniz. Bi taraftan deprem bi tarafta corona bi taraftan sel hortum felaketler daha bir sürü şey ya varya şu insanlar akıllanmiycak rabbim bize önce sağlık huzur mutlukuk versin çok şükür eşimle huzurluyum birbirimizi çok seviyoruz bu bize yeter ama şu kendini övmekten vazgeçemeyenler özellikle birinden bahsediyorum ya daha dün yeni evlisin odana geçip eşine ihanet edip senden 20 yaş büyük adamla konuşüyorsun ya daha dün eşin seni evden atıp seni boşuyodu sen neyin hesabını yapiyosun sen ilk önce kocan sana ikinci bir şans verdi diye şükret sonra hesaplarını yap ne kadar pis insanlar var her şey para değil rabbim sağlık huzur versin sonra para versin. Bu insanlar benim için bir hiçler paran varsa bunu insanlara anlatmak zorunda değilsin . Gereksiz ler başka hiçbişeysiziz