Kızlar bebegim 7 aylık kanguru kullanırken terliyodu farkettim ama aklımın ucundan bile geçmedi atletini degiştirmek terleyecegi falan ne bilim su olmasını falan bekledim sanırım 🤦♀️😕 dün farkettim kuru kuru öhö öhö yaoıyodu anlam veremedim yani oyun gibi yeni bişi keşfetti sanırım tekrarlıyo die aklımdan geçirdim yalnız bıgün kanguru ile markete gittim tekrar öksürmeye başladı ve beni panik aldı anneme iza ettim ve terleyip üşütmüş olabilecegini söyledi çok pişmanım bilmiyodum bilsem yaparmıyım ihmal etrim sanırım şu aralar birden hareketlendi ve uykuya direnişimiz var sürekli onu gözetim altında tutmak beni psikolojik olarak yordu sanırım ihmal mı ettim ama bilemedim ki ilk bebegim nerden biliyim bugün terleyip böyle bir ihtimal olur mu gibisinden telaş yapıp annemi aramam bir oldu şuan ne yapmalıyım balgam yok aşırı öksürük yok yalnız dün farkettim ve bugün şuan ıhlamur kaynatıcam bişi olur mu balgama çevirir mi napmam gerekiyor hiç bilmiyorum üzerini giydirdim hemen atletini degiştirdim normalde evde sadece atletle duruyorduk bi iki gün korumam gerektigini söyledi annem sizin bi bilginiz tecrübeniz var mı lütfen yazmanızı bekliyorum hepsini tek tek okucam yazamazsam da keain okurum malum tek başına bi anneyim yetemiyorum 🤦♀️🤦♀️😒