Elif115 Kızlar ben 2bucuk ay önce sezeryanla doğum yaptım bişey kan geldi bidaha adet görmedim sizce normal mi yaşayan varmı ?
oslemhayat Elif115 bende epidural oldum. 52 gun kanamam surdu. ardindan 4 ay sonra regli gordum normale dondu. emziren bi anneyim. sut veriyosan bir sure daha olmayabilirsin. endiselenme
Senammm Elif115 bende olmadım 2 ay 6 gunluk kızım normal annem son kardesım de sezeryan olmustu 6 ay sonra adet gördu
Mahmut_damla Elif115 benimde 40 çıktıktan sonra kan gelmişti ondan sonra 4 aydır adet olmuyorum normal bişey
Nnzhktt Emziren annelerde aylarca adet görmeyen varmış kuzum ve normalmiş ben 40 ımdan sonra hemen adet oldum 🤷♀️
Eminesamet Elif115 1 yila kadar regl olmama durumun var canim o yuzden sıkinti etme hamilelikte hormonlarinin degismesinin etkisinden kaynakli bende cok arastirdim kendini germekten baska bi ise yaramiyo🤣
Fadimr Bende 23 gün önce sezeryan oldum kanamam ilk günler hariç çok az oldu 1. Haftadan sonra resmen leke leke olmaya başladım 3 gündür hiç olmuyor bende kanama az olduğu için endişeliyim
Denizali Bende 3 ay önce sezeryen oldum lausalik döneminde çok gelmedi kırkım bittikten sonra hemen adet gördüm çok koyu renkteydi endişelendim annemler dedi ki doğum pisliği onlar bi bilgisi olan var mı?
Duygu20 Kizlar kanamaniz kacinci gunde bitti 57 günlük oldum hala var azar azar ama cok degil kahverengi bide