Acelyannesi Yeğenim var 8 aylık kül kedisi rapunzel pamuk prensesi kendi bebeğime alırken ona da alacaktım babası duymuş kız masalları olmaz erkek bebeğe diye hareketli kitaplar var ya onlardan alacaktım
Mom8 Acelyannesi dünya klasikleri onlar. ilkokulda mecbur okuyacaklar. Kitabın cinsiyeti olmaz ama rapunzel falan aşk hikayesi gibi bir masal. Bence lafonten tarzı bişeyler bakın hayvanlar orman daha ilgi çekici olabilir
otose_san Acelyannesi ben bahsettiğiniz masalları çok da çocuklara ya da bebeklere uygun olduğunu düşünmüyorum, biraz irdeleyince yanlış, barbarca alt metinler ve mesajlar olduğunu düşünüyorum. öte yandan masalda asıl öge verilen mesajdır, ana karakterin kız ya da erkek olması değil
Deletedmom297 Acelyannesi Kitabin cinsiyeti olmaz tabiiki. Ama acikcasi bu masallari cocuguma okutmayi ve okumayı düşünmüyorum. Bilinc altinda sacma span seyler ureten masallah. Zaten orjinalleride bu kadar masum degil. Mesela rapunzelde cadiyi kuleye hapsetmeleri pamuk prenseste cadiya alevden ayakkabi giydirip ölene kdar dans ettirmeleri vs. Onun yerine daha cok guzel masallar kitaplar var.
Sinon Kitabın tabiiki de cinsiyeti olmaz. Fakat ilgisini çekecek hayvan bitki VB gibi olan ya da kendi yaşıtı kahramanı olan kitapları tercih etmenizi öneririm. Babasına diyecek söz bulamıyorum. Umarım oyuncakların kitapların ya da renklerin VB şeylerin cinsiyeti olmadığını bir gün öğrenir.
cisemerihvenus Acelyannesi Kitapların,mesleklerin,arkadaşlıkların,renklerin, oyuncakların ve daha bir çok şeyin cinsiyeti olmaz.👌🏻Bence babasını eğitin önce daha yararlı olur eminim.Şimdiden başlamış erkek adam yapmaz demeye ilerde neler olur kim bilir.🤷🏻♀️