Efemila35 Esra7890 doktorda yazıyormuş sanırım ama ben direk kendim aldim 44 tlydi. Bide hipp marka çay içiyorum. Bebeğim 9 günlük 1.5 saatte bir emiyor ona rağmen 60 ml falan buzluga atıyorum sağıp:) inşallah sanada yararı olur
Kucukanne06 Esra7890 ben bugün bi hosaf yaptım içtim baya güzel görülür derecede arttı sütüm maşAllah deneyin derim 1 litre suyun içine bir avuç dut kurusu biraz kuru kayısı 2 3 hurma 4 incir biraz da kuru üzüm birazda şekerli sevdiğim için şeker attım istersen alabilirsin bu kadar taneleriyle birlikte yeyin farkı görün derim
Erva-mm Esra7890 en güzel süt coşturan tarif tereyağı 1ttli kaşığı erit cızırdarken 2 temek kaşığı pekmez çok karıştır dik tepene
Meymis Esra7890 kimyon şu bezelye yemeklerine koyduğumuz baharat mı. Evde isimsiz bir kutuda baharat var tadını seviyorum kullanıyorum ama adını bilmiyorum. Eper evdeki ise almycam. Yok değilse alıcam. Baharatı karıştırıyorum hep ya
Esra7890 Meymis herhalde canım o dur Google yazarsan resimlerine bak ordan senin baharatınla aynı renkteyse kimyondur
Ayse38 Merhaba ben almanyadan burda cemenotu kapsülü var ben ondan ictim ve faydasini gördüm, ayrica rezene, kimyon tohumu ve anason bitki cayi ictim hem cocugun gazina iyi geliyor hemde süt yapiyor. Ve bol bol su ☺️Hemen 1 saat te etmki beklemeyin ama ☺️