Uraska Merhaba 14 nisanda normal dogum yaptım lohusalıktan sonra ara ara kan gelmeye basladı ilk baslarda adet sandım ancak 10 gün bir haftada bir 1-2 gün az az geliyor bu sekılde olan oldu mu normal bir durum mu acaba
Ummhnsmt Uraska ben dün doktora gittim iki haftada bir adet oluyorum önce bi iki gün kahverengi geliyo bitiyo sonra ki gün adet oluyorum ama tam değil yani o da az az doktor ilk yıl olur emziriyorsan dedi çok çok kanama olursa o zaman bi bakarız problem nedir diye dedi
ikibidikinannesi Uraska aynı gün doğum yapmışız aynı şeyi bende yaşıyorum ikinci doğumum bu ilkinde yaşamadım ama bunda bende lekelenme gibi 2 gün yaşıyorum bitiyo bu 2 oldu 10 gün arayla
Gamzeli Uraska canim kirk gun kanamam surdu benim ilk zamanlar coktu sonra azalarak devam etti kirkim ciktiktan sonra kesildi. Dokuz ay sonra da regl oldum.
Uraska ikibidikinannesi evet benimde 2. Oldu bu lohusalıktan sonra 1. Yasadım adet sandım 2-3 günde bitti 10 gün sonra tekrar oldu 🙄
ikibidikinannesi Uraska bende de öyle oldu hatta acaba bir sorun mu var diye de korktum yani ama normal deniyo