_tospikannesi Eml 9.ay aşımızı 2ay önce olduk daha önce bu aşı 1 yaşta yapılıyormuş öne çekildi dediler ve bizi aradı ebemiz 9.ay da aşı var ben arayınca gelin diye 9ay 20 günlük falandı aradığında yaptırdık
Birkoalaanasi 9 aylıkken ikinci dozu yapılıyor. Aşı kartında yazmıyor, aile hekiminin size bildirmiş olması lazım bir arayın isterseniz 🐒
Deletedmom413 Birkoalaanasi Aramazsam gelmeyin 1 yasta gelin dedi Arayan soran yok 2. Doz eksik olursa nolacak peki bilginiz varmi
Birkoalaanasi Deletedmom413 bilgim yok hiç 🥀 bizim hemşire öğlene kaldığımızda bile bin sefer arıyor gelin gelin diye
Deletedmom413 Birkoalaanasi Ay aşısında dedi koronadan dolayi ortalik durulmazsa aramam gelmeyin aramazsam dedi Ama burda goruyorum hep 9. Ay asisi yeni olan var Acaba ben mi arasam 😐 gitmekte riskte aşıda onemli
Birkoalaanasi Deletedmom413 kucağımda yaptırdım, hemşirenin elindede eldiveni ve yüz siperliği maskesi vardı. Zaten sadece bebekleri ve anneleri içeri alıyorlar. Diğer hastaları bahçede muayene ediyordu içim çok rahatladı 🌸
Deletedmom413 Birkoalaanasi Aynen 6. Ayda öyleydide genede korka korka gitmistim Ben arayayim en iyisi gelecekmiyim diye aşı önemli 🌸Teşekkurler