Henza Hanımlar merhaba carterstan yenıdogan beden tulumları bebeklerınız ne kadar sure gıydı ? Cunku kalıpları kucuk oglum cok fazla gıyememıstı sımdı 2. Bebegıme alacagım fakat begendıgım modellerın sadece yenı dogan olanları var
Deletedmom74 Henza kalıpları biraz küçük evet yenidoğan olanları çok kısa süre giydirebildim. Ama ömürlük yani bir iki tane alın kalsın giyebildiği kadar giydirirsiniz uzun süre saklanır. 3-6 ay alabilirsiniz daha sonra beğendiğiniz modellerden biraz daha uzun süreli olur
nursocum Henza bence yeni doğan almayın kalıpları çok minik yeni doğan için 3 aylık alabilirsiniz biz 4 aylığız 6-9 giyiyoruz
Polio Henza ben yenidoğan almistim. 1-1,5 ay giydi. Tam olmustu. E bebekten alınan Yenidoğanlar baya büyük geldi. Birkaç tane daha carters yenidoğan aldık. O aylarda hep carters giydirdik.
Emineyilmazz Henza aldığımda hep büyük alıyorum 3-6 aylık için aldığım takım 4.aydan sonra olmadı iyi ki büyük almışım demiştim. Çorap bile baya dar. Hep büyük almalısın
Henza Deletedmom74 yenıdoganları mecbur alıcam gıbı hanı dıger bedenler ılk dogdugunda zaten buyuk olur fakat mesela oglum daha 5 aylıkken 12 aylık alıyordum ona carterstan o yuzden bu yenıdogan bedenı konusunda cok kararsız kaldım ne kadar sure gıydırebıldın canım sen?
Henza Polio e ıyı yanı 1 1.5 ay gıyse yeter zaten ayaklı oldugu ıcın 3 aylıklar buyuk olur gıbı gelıyo
Henza Emineyilmazz bende hep buyuk alıyorum ogluma aynı markadan alırken ama hanı sımsı bu yenıdogan ya o yuzden cok tereddutluyum
Mom5874 Henza Kalıpları küçük. Ben hiç yenidoğan almadım direk 0-3 aldım. Rahat giysin, sıkmasın diye. 3 aya kadar giyilebilir ama o kadar giymedi kalıp küçük hem de oğlum maşallah uzun boylu.
Henza Mom5874 evet kalıpları cok kucuk canım zaten ama ben ogluma yenıdoganlrını falan hep kıtıkate almıstım kıza da kıtıkate aldım ama burdanda begendıgım modeller var alayım dedım ama hep yenıdogan var begendıklerımde
Emineyilmazz Henza 3 6 ay almanı öneririm canım. E bebekten aldığım 0-3 ayları uzun süre kullandım. M&S de kullandım ama carters kullanamadım hiç 1 ay sonra olmuyor
Mom5874 Henza Hepsiburada ve Trendyol’a bir bak oluyor orda Carter’s ürünleri. Bir de https://instagram.com/belinayinkreasyonlari?igshid=18d3s0yzqgv4t bu sayfaya sor canım. Amerika’dan geliyor Carter’s ürünleri ve çok uygun. Ben aldım
Deletedmom310 Henza bence 3 6 ay alabilirsin canm benim kızım 3 kilo doğdu ama sonrasında çok hızlı kilo aldı boyu hizli uzadı bir ay giyememistir belki bile bebekten bebege değişir tabi
Henza Deletedmom310 benım bebegımde 3 kılo dogdu kuzum yanı bu bebegımde oyle olur buyuk ıhtımal hanı sutumde kılo aldırıyor cok sanırım 3 ay alsam daha ıyı olacak gıbı 1 tane sadece yenıdogan ıkılı tulum var onu alayım gerı kalanı 3 ay almak daha ıyı olacak gıbı
Henza Deletedmom74 hadı ya o zaman 1 tane ıkılı yenıdogan tulum gerı kalanını 3 ay almak daha ıyı olacak
nursocum Henza şimdi karşıma çıktı İnstagram da carters in kendi int sitesinde sepette %25 indirim var
Henza Mom5874 kendı sıtesınden ve magazasından alıyordum normalde canım ben ama attıgınnınstagram sayfasından gelme suresı ne kadar acaba ?