Merveymn Merhaba anneler bugün oğluma ocean microfiber kan ilacı kullanmaya başladım fakat rengi beyaz ilk kez beyaz kan ilacı görüyorum trendyoldan aldığım için tereddütte kaldım sizinde kullandığınız beyaz renkmi?
AmineGlce Merveymn mikrofiber ne kızz temizlik bezi mi 😂 microfer. Evet bende kullanıyorum çok memnunum kızım severek içiyor. ☀️
Ela_Kaan Merveymn bende kullanıyorum canım aynısından normal rengi beyaz olması biz bitirdik bile ikinciye başlicaz 😁
Dyg_brn Merveymn eevet rengi beyaz ve biz de onu kullanıyoruz çok memnunum kızım çok sevıyo tadını ☺️
Buse_ Birgul merhaba tadı nasıl acaba sidefer kullanıyor kızım tadı şekerli sideferin, oceanın da öyle mi acaba?
pilavustutavuk Mora ay çok teşekkür ederim.. bestiron aldık 85 TL ye. Oğlum hep kustu. Tadı resmen gerçek demir gibi.. parada ilaçta olduğu gibi çöp oldu :/
Merveymn Ela_Kaan bizde 8aylık olduk ilk kez başlıyoruz buna rengi beyaz görünce netten aldığım için indirimdeydi dolandırıldım dedim 😁😁😁
Mora @pilavustutavuk tüh bu demirin sıkıntılarından ama bu vişneli çok severek içiyor bizimki damlayınca leke de bırakmıyor canım ayrıca kabızlıkta yapmadı şükür
Merveymn Dyg_brn bizde bu sabah başladık biaaz yüzünü buruşturdu ama öğürme fln olmadı alışır zamanla 🥰
ayazasaf Merveymn ecza deposundan getirtiyorum ben beyaz yapısı var adefer de sarıydı mesela 😄 renginde sorun yok canım ama trendyoldan ilaç satın almamaya çalış saklama koşullarını bilemeyiz
Merveymn ayazasaf bidaha getirtmiycem canım şansa eşimin arkadaşı bu firmanın ilaç fabrikasında çalışıyormuş ondan günlük alcam 🤭🤭