Kavunicibalik Öncelikle merhaba 😊 2,5 aylık bir oğlum var. Gece 3 buçukta emmek için kalktığından beri huysuz ve ateşi 37,1 ile 37,4 arasında seyrediyor. Kafası ve elleri bayağı sıcak. Sürekli bir uyku hali ve iştahsızlık var. Durup durup ağlıyor. Kucağa alınca bir süre sakinleşiyor. Heryerini inceledim bir şey bulamadım. Böyle bir durum başına gelen var mıdır? Ne yapmam gerekir?
Irfanrabia Kavunicibalik Benim de 1 ay 10 günlük bebeğim var 37.1 di ateşi burun tıkanıklığı öksürük için getirdim hastahaneye akciğerinde enfeksiyon cıktı 😢😢😢 1 hafta yatış yaptı doktor 3 gündür yatıyoruz damar yolundan antibiyotik veriyorlar
Turuncubirkafa Kavunicibalik hemen hastaneye götürüp rsv testi yaptır bnm oğlum 3 aylık bi hafta hastanede yattık
Zeynepeymen Kavunicibalik ateş devam ederse buyuk ihtimal iltihap vardır ates yapıordur doktorunuza görünmede fayda var gecms olsn
Ayca Benim oğlumda iki aylıkken enfeksiyon geçirdi ateşi çıktı iki gün hastanede yatıkk,orda öğrendim ki ateşi çıktıgı yada çıkacagı zaman ellleri ve ayakları buz gibi oluyor sonra anlıyordukki ateşi çıkıyordu,ve ateşini alnından değil koltuk altından kontrol edin
Kavunicibalik Balannesi gittik geldik. Kulağına ve boğazına bakıp yolladılar. Calpol verip 3 gün takip edin, düşmezse gelin dediler.
Aselttrr Benim kızımda 4 bucuk aylık bizim de bi anda çıktı hastaneye gittik takip edin sürekli 38 39 ile devam ederse çocuk doktoruna görünün dediler
Didem88 Kavunicibalik ateşten 3 gün sonra felan vücutta sırt ve gövde de ufak kızarıklık oluştu. Ateş dokuntusuymus. Sizde oldu mu?
Turuncubirkafa Kavunicibalik götürün bu ciddi bi durum bnm oğlumu kaç hastaneye götürdüm hiç bi doktor anlamadı çocuğum solunum sıkıntısı çekmeye başladı hastanede bi hafta yattı
Didem88 Kavunicibalik bi hafta önce bizim oldu 3 gün sürdü. Neden ileri geldi anlamadik Doktora gitmedik. Ateşi 37.5 oldu çok yükselmedi bende Panox fitil verdim 2 kere. Üstünü çıkardım .iki gün aleti ile gezdi üstünde muslin bez orttum .
Kavunicibalik Didem88 evet bizde de oldu. Alerji mi acaba diye düşünüyordum ben de. Ateş döküntüsünü hiç duymamıştım.
Kavunicibalik HappyKagan kısa kollu body, uzun kollu zıbın ve patikli alt giydiriyorum. Ev 22-23 derecede seyrediyor genellikle. Fazla mı ki?