Fadime_dicle Kızlar acil lütfen delireceğim yoksa 4 gündür bebeğim gece saat 12 de uyuyor ve saat başı kalkıyor beşiğinde uyumuyor çok huysuz ama sadece geceleri gündüz iyi ne yapacağımı bilmiyorum yardııııım
Miracefem Fadime_dicle madem gündüz iyi sende vur kafayı yat 😂 ya benim gibi ne gece ne gündüz uyumayan bebeğin olsa napcaktin
Defnemm22 Fadime_dicle 4 gün de çıldırma annesi hiç abartmadan sölüyorum ben 8 ay çektim koskoca 8 ay 2 saat aralıksız uyuyamadım offfff gene o günler geldi aklıma
Newmom1010 Fadime_dicle eğer gündüz sende ev işleri derken fırsat bulamıyorsan uyumaya haftada bir ya annen ya kayinvaliden gelsin yardım etsin ya onlar ev işi halletsin 1 haftalik yemek falan yapsınlar ara ara gündüz sende uyursun ya da onlar bebeğe baksın sen biraz uyu. Emziriyorsan bu şekilde günler içinde malesef sütun azalır çünkü ne yersen ne içersen uyku iyi olmayınca süt verimi düşüyor.
Fadime_dicle Miracefem gündüz de yatamıyorum ki kuzum ya kaynanam lar falan gelir ya ev işi olur uyuma olmuyo işte
Newmom1010 Fadime_dicle bide canım uyku eğitimi verdin mi yüksek ihtimalle uykuya dönemiyor ondan huysuzlanıyor
Fadime_dicle Newmom1010 yok tatlım uyku eğitimi vermedim sallayarak uyutuyorum 9. Ayda başlamayı düşünüyorum geç mi olur ki
Newmom1010 Fadime_dicle bence geç olur biraz genelde 5 6. Ayda başlıyorlar şimdiden hemen başka bence sen. Sonra daha zor olur sana. Dediğim gibi yüksek ihtimal açlık falan değil onun sıkıntısı. Bebeklerin zaten 45 dk uyku döngüsü olurmuş o 45 dk da uyanırmış uyumayı bilen bebekler tekrar dalarmış uykuya dalmayı bilmeyende illa bi sallanma pis pis beklermiş seninki uyanıyor dalamıyor ondan huzursuz oluyordur
Kereminannesi09 Fadime_dicle bnce gec olur canim benimki 10 aylik 9 aylikken denedim basaramdim donuyo kalkiyo cok herketli gec kaldigimi dusunuyorum bnce sen basla belki basarili olursun insallah
Fadime_dicle Newmom1010 yaaaa ama uykusu baya iyiydi bu 4 5 gündür böyle ben dişlere bağladım ama bilmiyorum
Kereminannesi09 Fadime_dicle kac aylik bebeginiz biz 5 aydir oyleyiz canim ilk zmanlar zor ama alisiyosun bebgin gunduz uyuyosa sende gunduz dinlen firsati degerlendir
Fadime_dicle Kereminannesi09 6ay 22 günlük birkaç gündür biz böyleyiz öncesinde çok iyiydik gündüz de hiç fırsat olmuyor ki