Serpil2019 Oğlum 16 aylık olucak çok su içmez gece uyanır genelde acaba ben hep emziriyoruk unutuyorum acaba su mu bazende istiyor gece su veren var mi uykuda
Tuba Serpil2019 1 aylık bebeğinize su vermeyin lütfen, vereceksenizde çok az bir miktar verin. Emzirdiğiniz için önsüt onun su ihtiyaçını karşılar. ☺️
Aleyna_Arzu Serpil2019 bence gece değil de gündüz unutmayıp vermeniz daha sağlıklı olur şahsi fikrim.
Serpil2019 Deletedmom896 olur mu öylen şey 1 aylık asla 6 ay kadar vermedim ben resmen post düzeltsem olmuyor
Balteknem Deletedmom896 al bende de okadar nasil post yine biri dalga mi geciyo dedim kendi kendime 🤣
Tuba Deletedmom896 evet yorumu attıktan sonra post başlığının değiştiğini fark ettim 😁 yorumu yazarken hiç yorum bile yoktu herkes uçuşmuş😋
Tuba Serpil2019 rica ederim☺️ asıl sorunuza gelecek olursak ben alıştırma bardağına suyunu koyup yatağına koyuyorum. Gece beslenmesini kestiğim için anca kalkıp suyunu içip geri yatıyor. 14 aylık olduğundan beri böyle 😊
Serpil2019 Tuba benim oğlumda uyanıyor emziriyorum bana kalsa bende kesmek istiyorum gece ama kesmiyor bi suyla denicem belki alışır içer uyur