Fatmaada Bu sabah göğsümde sertlik kızarıklık ve kitle fark ettim bütün belirtileri mastit i gösteriyor. Evde yapabileceğim bumişey var mi. Bilen lütfen yardımcı olsun. Arabamız olmadığı için küçük bebekle hastaneye gidemiyorum şu an
Kbrdnz Fatmaada öncelikle çok geçmiş olsun bnde aynısını yaşadım ılık duş alıp göğsünüze masaj yapın ilik havluyu gogsunuzde bekletin damarlar yumusasin bebeğinizi bolbol emzirin gogsunuzu boşaltsin yeterli gelmezse sert olan yere bastirarak sağın yumuşayana kadar
Eslmerva Fatmaada geçmiş olsun onun acısı çok zordur sağmışsınız illaki ona rağmen düzelmediyse tıkanmıştır duşun altında masaj yapın canınız yanacak ama yapmanız gerek ben hastaneye gitmiştim 2 3 gün masaj yaptı hemşire ama baya sert bi masajdı tıkandıysa ancak böyle geçiyor yumuşuyor
Eslmerva Fatmaada soğuk uygulamayın göğsünüze sıcak kompres uygulamanız gerek sıcak ıslak bir bezle bekletin bu şekilde
Elifba Fatmaada canım çok bekleme genel cerrahi doktoruna git benim gibi göğsünü açmasınlar geçmiyorsa mutlaka zaman geçirmeden git doktora en azından antibiyotikle geçer
Parsmom Eczaneden alkol alın.. ve göğsünüze soğuk uygulayın.. yumuşak pamuklu bir bez ilede bekletin biraz.. sık sık ılık duş alın ve emzirin.. benim 1 hafta sürmüştü
Minnikim Parsmom çok mantikli yaaa dagilmayan igneyi de alkolle dagitiyorduk. Hic aklima gelmedi ben de gecen hafta oldum antibiyotuk kullanmak zorunda kalmistim 😔
Minnikim Fatmaada ben gecen hafta oldum acile gittim genel cerrahinin. Antibiyotik verdi bir de o memeyi hic emzirme gecene kadar. Sagim yap sadece dedi. Bebek emdikce ilerler zorlar dedi. Gercekten 2 defa tam sagim yaptim antibiyotik de devam ettim gecti canim. Gecmis olsun