Nesli0504 1 buçuk aylık olduk bazen iş yaparken pusete koyup yanıma alıyorum bi bakıyorum uyumuş 2 saate yakın uyuyor pusette acaba bir zararı olur mu ??? Herkes iki büklüm duruyor pusete koyma diyor ama başka türlü gözümün önünde nasıl olacak
1anne3434 Nesli0504 illa gözünüzün önünde mi olması gerek ağlasa sesine gidersiniz bence yatağına koyun yerini bilsin gece gündüz ben hep uyuduğu zaman yatağına götürürüm pusette terlerki
Aynurince Nesli0504 bildiğim kadarıyla 2satten fazlası kan akışı açısından iyi değilmiş.. Ben koyduğum zaman alt açma minderinin yastığını koyuyorum
Minikhayat_1 @Nesli0504 hiç birşey olmaz 2 saatten puset anne karnında duruşuna en yakın pozisyon şimdi hastaneler bile puset olmadan çıkış vermiyorlar madem zararlı onlar böyle birşeyi neden istiyor herkesin dediğine aldırmayın tabiki herşeyin fazlası zarar fakat 2 3 saat değil
Nesli0504 1anne3434 terliyor mu diye bakıyorum sık sık bende sürekli pusete koymuyorum ama orada uyuyunca da almıyorum gün içinde
Nesli0504 Aynurince 2 saatten fazlasına kalmıyor zaten en fazla 2 saate yakın, alt açma minderi iyi fikirmiş teşekkür ederim