Deletedmom249 Hanimlar 2 gündür baş ağrım var bugünde boğaz agrim başladi sesim degisti burnum tikaniyor arada akiyor endiseleniyorum virusu geciren yada hafif sentomlarlar atlatananiz varmi ?
Dilsahaykut2 Deletedmom249 cnm benimde 1 haftadir nefes darligi oluyo arada burnum tikali değil ama boyle kuruluk var gibi korkuyorum da test yapmaya napicam bilmiyirum
Ummeymen Deletedmom249 Smyrnaasimrani Deletedmom249 Kızlar benimde boğazım kup kuru oksuresim var sürekli bebegimde ara ara öksürüyor … korona olabilir miyiz diye bende korkuyorum açıkçası
Deletedmom328 Deletedmom249 iki gündür bende de bas agrısı var aslında ağrı değil ama kafam ağırlaşmış gibi 🙄 anam hepimiz paranoyak olduk valla bir iki defa da öksürdüm aha dedim kesin koronayım 🤦♀️
Deletedmom249 Yamur burda okuduklarima gore yuksek ates ve nefes alamama gibi durumlarda test yapiyorlarmis 😏
Smyrnaasimrani Deletedmom249 eşimin 4 gün yüksek ateşi oldu öyle yaptılar testi. İkimiz de pozitiftik ama bende yoktu bir şey belirti filan 1 haftaya da ve geçti eşimden
Deletedmom249 Smyrnaasimrani benimde suan normal grip belirtileri bas agrisi bogaz agrisi onun haricinde baska belirtim yok
1elifiniiz Smyrnaasimrani merhaba bebeğinize birşey oldu mu peki bzide de olabilir çünkü şuana çok korkuyorum
Deletedmom249 Deletedmom328 canim dün bende cok endiselendim ama siradan gribim suan ilacla iyi oldum 😊 boşuna korktumm
Deletedmom249 Deletedmom328 amin insallah canim cumlemizin kizimdan bile uzak durdum maske taktim düşün 😊