Milena21 Oğlum dün 2. ay aşılarını oldu üç tane ateşi var bunu bekliyordum ama kusması normalmi? sürekli kusuyor ve uyuyor
Birkucukeylulmeselesi Milena21 hiç yaptırmak istemiyorum ya eşimde yok tek başıma çok korkuyorum ikinci ay aşısından
Mirosum Milena21 ateşi olduğu için kusuyordur belki nasıl bir kusma fışkırır tarzda durduk yere mi yoksa emmeden sonra biraz mı çıkartıyor😔
Gulap-1234 Milena21 bende bugun vurdurdum berabt. Bişey ya nasıl ağladı nasıl çırpındı ağlamaktan uyuya kaldı zavallı kızım ateşi çıkmadı hiç inşallah çıkmaz şu an uyuyor uyandırmaya korkuyorum resmen içim bu kadar çok hiç acımamıştı :( inşallah en kısa zamanda atlatır onun içinde kolay değildi
Birkucukeylulmeselesi Meryemsmom Ayy inşaAllah ya gurbetteyiz eşimde görevde çok korkuyorum inşaAllah sağ salim atlatırım bende
Mirosum YldrmBytkn maleseef😒 biz 3 gün önce olduk bir sıkıntı yaşamadık çok şükür, sadece biraz huzursuzluk oldu o kadar
Birkucukeylulmeselesi masterchefiniz valla bilmiyorum ya çok korkuyorum açıkçası inşaAllah sağ salim atlatırız bizde
Milena21 kızlar fışkırır tarzda değil ama cok kusuyor her emmeden sonra ama 60 cc tek içiyo yine kusuyor anlamadm ateş var baya hzuursuz ve sürekli ağlıyor şans bebekten bebeğe değişiyormuş benmkıde böyle oldu 😕
Mirosum Milena21 canım normaldir ya ateşlenmiş yavrum hasta olmuş vücudu tepki veriyor tabi ilk defao aşıyla karşılaşıyor vücut onda da böyle tepki vermiş 😔
Ktuna Bizde dün yaptırdık hemşire %90 ateşi olur demişti ama olmadı. Kolay atlattı bi sıkıntı yaşamadım. Pazartesi verem aşısı olacak bakalım ne yapacağız
Milena21 Ktuna Allah yardımcımız olsun ne zormuş annelik alarm kurdum gece saat başı bakıyordm ateşi varmı diye yatamadm dun hiç uyuyamıyordum ki alarm boşunaa
Mirosum Milena21 baya ateşlendi o zaman baya vermişsin ıslak bez koy alnına koltuk altlarına kısa kolluyla durun hep çokta şurupta belki kusma yapıyordur 😔