cinaralpinannesi Kızlar 4 ay 3 günlük bebeğim var üçüncü ayda adet oldum bu ay olmadım böyle olan var mı sadece emziriyorum bu arada. İnşallah düşündüğüm olmamıştır 🙅
Areliko cinaralpinannesi emzirme dönemi gebelik sonrası bir yıla kadar düzensizlik olabilir eminsen gebe olmadığına sorun yok ama şüphen varsa bir test al
Gizemabc cinaralpinannesi ben✋🏻 İlk 41 günümde oldum. Sanra kızım 4 aylıkken hah dedim düzene girecek heralde sonraki ay adet görmedim. Bu ay gördüm. Bu dönemde 2 kez kan verdm, evde korkumdan 5 test yaptım. Çok şükür gebelik yok düzensizlik var😅🤦🏼♀️
hifosunannesi cinaralpinannesi benim de öyle olmuştu canım ilk iki ay normal 3. Ayımda 15 gün gecikmiştim 3-4 tane test yapmıştım ama sonra oldum test yaptır yine de ne olur ne olmaz ama gecikmen normal kızım 10 buçuk aylık bu ay da 8 gün geciktim mesela geçen ay tam günümde olmuştum
cinaralpinannesi Areliko şüphem yok olmaması lazım yani. Düşünmüyorum şuan sadece gecikti hamile olmadan önce gününde olurdu hep
Areliko cinaralpinannesi bu ay çok emzirip çok sütün arttıysa süt hormonun çok salgılandığı için adet olmanı engellemiştir bir yıla kadar düzensizlik normal