Aynurince Kızlar oğlum 5ay 10 günlük.. Kuyruk sokumu bitişinde küçük bir delik gibi bir şey var.. Kıl dönmesi eşimde vardı.. Onla aynı.. Ama bebekte olması beni şaşırttı ve endişenlendirdi.. Yeni fark ettim.. Bilgisi olan var mı? Ya da başına gelen 🤔🤔🤔
Esraegemen Aynurince bizde de var oğlum 5 ay 1 haftalık.ilk doğduğunda görmüştük doktor önemli bişi olduğunu sanmıyorum ileride ultrasona götürebilirsiniz isterseniz demişti.biz de pek önemsemedik öyle kaldı duruyo yani.
Aynurince Mommy_ yok gamze değil silerken yıkarken hiç fark etmedim.. Yeni gibi.. Olmadı Bi götüreyim doktora 😔
Kagan-89 Aynisi bizdede vardi. Bebegim 3ay 22 gunluk yenidogduğunda dr kontrolumuzde korkulacak bisey yok delik kapali dedi doktorumuz bizdeki ırsiymis esimde de var. Korkmayin yani zaten sorun olsa yenidoğduğunda doktorunuz soylerdi
Aynurince Kagan-89 evet maalesef eşim tarafta da ırsi.. Geçen yaz iki ay sadece babasıyla uğraştım hamile halimle.. Ameliyat olmuştu. Baya ilerlemişti.. Sonra dikişler patladı.. Tekrar ameliyat.. Baya uğraştık.. Büyük oğlumda yok öyle bir şey.. Onu sünnet için bile içeriye uğurlarken ölüp ölüp dirilmiştim umarım ciddi bir şey yoktur..