YldrmBytkn Kızlar selam isiligin geçmesi için öneriniz var mı? Banyo yaptırma, serin tutma ve ince giydirme dışında🤔
MinnakAsel YldrmBytkn canım benim sudocrem çok iyi geliyo hafifletiyo ama benimki tekrarliyo duşta aldirsam emzirirken yanağı terledigi için hemen cogaliyo
Gizem_Mira YldrmBytkn bizimde isiliğimiz var daha 18 günlüğüz doktorumuza danıştım 1 litre suya 1 çay kaşığı tuz karıştırıp onunla sil dedi ama henüz denemedim
Mickeylover YldrmBytkn biz de olduk hemde çok yoğun yüz boyun ve göğüs doktorumuz hipokort diye bi krem verdi ama doktorunuza sorarak kullanın. 3. Gün baya geçti çok rahatladım acayip kötüydü çnkü
FatmanurT YldrmBytkn Otacı marka %100 doğal Gül suyu var onun ciddi anlamda geçirdiğini söylüyordu instagramda bi anne deneyin isterseniz
Sinemsc Canım bana da bir yakınım tavsiye etmişti protexin sarı olan kalıp sabunu var bir kez onla vücudunu yıkaman işe yarıyor oğlum 1,5 yaşında falandı çok fena isilik olmuştu dediğim sabunla bir kez yıkamam yetti faydasını gördüm
YldrmBytkn Sinemsc benim bebeğim 1.5 aylık henüz kullanabilirmiyim bende biliyormusunuz? Doktora da gidicem ona da sorarım ama sizde biliyormusunuz yaş kısıtlaması var mı?
Sinemsc YldrmBytkn canım dediğim gibi oğlum o zamanlar 1 buçuk yaş civarındaydı ama sizin bebeğiniz daha küçük belki başka bir şekilde alerjik reaksiyon gösterebilir bence ilk önce doktora gidin
YldrmBytkn MinnakAsel benim bebeğim de öyle emerken terliyor bide daha küçük olduğu için sürekli kucakta olmak istiyor benim vücut sıcaklığımın da etkisi var malesef😔
Zeynepberfinn Bepanthol bayb krem.hemen kesiyor sudocremde.cok iyi ama bepanthol cok daha etkili kisikte cnm 🙂
YldrmBytkn Zeynepberfinn duymuştum birisinden daha o kremi iyiymiş doktora sorup olmadı onu deneyeyim ben sağol canimm
Gizem_Mira YldrmBytkn bizim doktorumuz niye önerdi ki o zaman hatta kendimizden örnek verdi bizde olunca napıyoruz denize gidiyoruz falan diye gerçi her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyo
YldrmBytkn Mickeylover öyle yapicam numarası yok doktorumun bu hafta içinde gidicem sorucam mutlaka. Her gün yıka demişti ama geçmiyor sürekli yıkıyorum ayrıca pamukla siliyorum bide serinletmek icin